PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325698
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

... jak dla mnie to jest majstersztyk. Wcześniej wydawało mi się, że serial nie może dostać oceny lepszej niż 5, może 6 - ze względu na 'niezbędne' w takiej formie filmowej
płycizny i mielizny. Ten serial, poza kilkoma naprawdę drobnymi wpadkami, jest po prostu rewelacyjny i to pod każdym względem. Scenariusz - kupy się trzyma (nie znam się na
chemii, ale obstawiam, że do pieca nie dali), ludzie mówią to co ludzie mówią (wię, pleonazm, ale zobacz seriale w tefałenu, polsadomaso czy telewizjupolskujeden-dwa -
vomit), zdjęcia, aktorzy (casting jest genialny), a muza jest superturbo, jakże poszerza horyzonty.
Nie mam słów by wychwalać ten serial. Mam nadzieję, że użyta konwencja będzie skopiowana i będziemy mieli okazje oglądać nie tylko 'Nianię w NY', czy innych 'Married with
children' , ale naprawdę seriale na wysokim poziomie.

Upada mit, ze serial musi byś super głupi.

ocenił(a) serial na 10
Kocio

"Wcześniej wydawało mi się, że serial nie może dostać oceny lepszej niż 5, może 6"
Breaking Bad to jeden z czołowych seriali wg. mnie, ale jest wiele innych równie dobrych, musiałeś mieć strasznego pecha w wyborze seriali :)

ocenił(a) serial na 10
JackBauer

"...ale jest wiele innych równie dobrych..."

Raczej nie ma lepszych od BB

ocenił(a) serial na 10
Kocio

Racja serial robi wrażenie od 1 sezonu do 5 oby tak dalej liczę na kolejne odcinki sezonu 5 jak na razie przerwa aż do wakacji według filmwebu ?