Hmmm za tydzień nie ma serialu bo jest jakieś śpiewanie, za 2 tyg są dwa ostatnie odc I serii, a w programie tv dalej nic nie ma
No z dalszymi se sezonami moze byc problem ogladalnosc jest bardzo slaba wynosi 830tys widzow jakos takl .Wiec albo Polsat zdecyduje sie na dalszy sezon albo da sobie spokoj lub zmieni godzi oby tylko nie zmienił godz gdzies po połncy .Przeciez tak było z serialem Białe kołnierzyki z powodu słabej ogladalnosci serial wypadl z ramówki .Ale mniejmy nadzieje ze Polsat tak nie pąstąpi.
Serial jest emitowany począwszy od 29 kwietnia br. po 22 lub po 23, jednakże 20 maja br. pokazano dwa odcinki z rzędu (jeden po 22, a drugi po 23). Pierwszy odcinek przyciągnął przed telewizory jeszcze 1,32 mln widzów, ale ostatni (pokazany co prawda o 23) zaledwie 437 tys. oglądających.
raczej nie patrzył bym na to, tylko jak bez zapowiedzi dają drugi odcinek po pierwszym to tak jest, (to samo było po MBTM finale gdzie BB pokazali po 23) i potem srednia taka jest a nie inna
Ale pierwsze 5 odcinkow ogladalnosc wyniosla 803 tys widzow fakt ostatnio lecialy dwa odcinki ludzie mogli nie wiedziec tego chociaz Polsat zapowidal przed emisja serialu ze puszcza dwa odcinki .Ale i tak widac ze ogladalnosc spada ja się nie z dziwie jak Polsat zdejmnie serial i licze ze tego nie zrobi .Wiem ,że liczy się ogladalność ale jezeli chodzi o seriale zagraniczne nie powinno sie brac to pod uwage .Jeszcze nie każdy ma kablówki nie każdy tez sciaga filmy z neta wiec zostaje mu telewizja .Dlatego uwazam ze serlae zagraniczne zawitaja do danej stacji powinni byc emitowani przez wyszystkie sezony np we wakacje jak nie ma walki o widza po sa na kazdnym kanale pasmo powtorkowe lub zima po zakonczeniu jesiennego sezonu..Czy zobaczymy dalsze sezony jezeli ogladalnosc bedzie spadac i sa ta wakacje i jak mowilem nie ma walki o widza to tego jest Euro wiec Polsat zdecyduje sie na dalsze odcinki ,Gorzej jak wezmnie pod uwage slupki ogladanosci nie byl bym juz taki optimista
Cóż, w POlsce emisja seriali z filmwebowego top100 w publicznej telewizji pozostawia wiele do życzenia, mnie nie stać na kupowanie seriali czy też na telewizję cyfrową i jestem zależna od tych wyżej,
Jeśli puszcza się serial o tak gównianej porze to nie ma co się dziwić,że wyniki oglądalności wyglądają tak,a nie inaczej.Sam nie zawsze jestem w stanie zachować trzeźwość(bynajmniej nie przez alkohol)umysłu do godziny 24,skoro następnego dnia muszę się zwlec z łóżka przed 6.
Jest masa miejsc w których można by taki serial umieścić,nawet środek tygodnia był by lepszy,oczywiście od godziny 20 do mniej więcej 22.
W środę mamy ŚWK który i tak leci cały tydzień,więc gdyby go wyrzucić to zrobiło by się wystarczająco miejsca na jeden odcinek.
Gdyby Polsat nie miał Ligi Mistrzów moglby serial nadawac 0 20 :30 a film ok 20:30 ale zdrugiej strony Trzeba wziąc pod uwage ze od 19:30 lecą stare odcinki a o 20:00 w srode sa odcinki premierowe wiec Polsat moglby dac nowy odcinek tez np na 19;30 a 20 serial ale ale z drugiej to zla godz walka z Wiadomosciami a 20 walka z Barwy szczescia wiec tu tez ogladalnosc byla nie za wysoka . A co dalsza emisja serial wroci a kiedy na np Poniedziałek 0 :40 czasem po 1 w nocy tak jak Uklady 3 sezon nadawany w Polsacie
Musimy napisać petycję, bo ci wyżej mają nas gdzieś i specjalnie na złość nie dadzą II sezonu lub dopiero na jesień (niedługo wakacje, a to świetna pora na seriale, a nie podczas roku gdy się pracuje i uczy)
Ale nie o to chodzi, oglądalność "Kości" o tej samej porze przecież wynosi pow. 1,5mln więc to jasne że wybiorą Bones a nie BB :)
Dokładnie. ;) Poza tym po obejrzeniu kilku odcinków z napisami nie mogę oglądać z lektorem - wszystko mi zagłusza. ;p
Czyli wyemitowano cały 1. sezon, czy też skończyli na 5 odcinku? Bo dzisiaj nie widzę w programie by miał być kolejny odcinek.
2 ostatnie odcinki sezonu wyemitują za tydzień o 22 i 23, mam nadzieje, że dadzą szansę BB i wykupią 2 sezon (niech zmienią godzinę i dzień transmisji, na pewno zwiększy się oglądalność), choć moje nadzieje są złudne, światem biznesu rządzą twarde prawa