PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325755
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Emmy

ocenił(a) serial na 10

Breaking Bad najlepszy serial dramatyczny 2013 , Anna Gunn najlepsza aktorka drugoplanowa .

użytkownik usunięty
wolth

Ta, a z Cranstonem wygrał Jeff Daniels...
Ja rozumiem, że im może nie wypada dawać 4 Emmy, no ale proszę was, Cranston co roku miażdży konkurencję...

Nie jestem fanem jakichkolwiek nagród filmowych, ale faktycznie aż głuchy chichot nasuwa się na usta w tej sprawie. Jeff mógłby czyścić buty Bryanowi, nie uwłaczając.

ocenił(a) serial na 10

Teraz jak już jest blisko końca to nasuwa się myśl, że teraz właśnie zasłuzył jak nikt inny. Rozwinął się niesamowicie, ale dobrze, że chociaż docenili serial w końcu. Ciekawe czemu nie zaplanowali finału przed rozdaniem nagród, może to by coś zmieniło.

ocenił(a) serial na 10
przyszla.zona.michala

Przecież te nagrody nie były za aktualnie lecące odcinki, tylko za pierwszą część 5 serii (o ile się nie mylę), więc co to by dało?
Tak czy siak, fajnie że w końcu docenili serial jako całość.

ocenił(a) serial na 10

Myślę ,że w przyszłym roku zgarnie tą nagrodę ,to co on gra w ostatnich odcinka po postu miażdży!

ocenił(a) serial na 10
wolth

Jeff Daniels? Bobby Cannavale? Naprawdę? A ja myślałem, że te statuetki wręczają najlepszym.

użytkownik usunięty
dirt16

?????

Bobby Cannavale to jedyny słuszny wybór w tej kategorii :)

ocenił(a) serial na 10

Dla mnie nie. Aaron Paul i Jonathan Banks w tym sezonie zagrali świetnie, myślałem, że między nimi rozegra się walka o statuetkę. Cannavale w moim odczuciu zasłużył co najwyżej na 3 pozycję.

użytkownik usunięty
dirt16

Aaron Paul już Emmy na swoim koncie ma i chyba tym kierowali się przy wyborze. Tak czy siak, przy całym szacunku dla tego aktora (podobnie zresztą jak i Banksa) byli oni słabsi od Cannavale, który pociągnął trzeci sezon Zakazanego imperium. Dla mnie znakomita, lekko przerysowana kreacja, która zrobiła na mnie spore wrażenie. Pewnie Bobby już takiego wyróżnienia nie otrzyma nigdy, więc tym bardziej mnie to cieszy. Aaron Paul dostanie w przyszłym roku :P

ocenił(a) serial na 10

"Pewnie Bobby już takiego wyróżnienia nie otrzyma nigdy, więc tym bardziej mnie to cieszy. Aaron Paul dostanie w przyszłym roku"

Jonathan Banks też już nie otrzyma nigdy, przynajmniej nie za ten serial.

ocenił(a) serial na 10
dirt16

Cannavale był najlepszy ze wszystkich wymienionych nie umniejszając nic Aaronowi i Mike'owi.

ocenił(a) serial na 8
Alex_DeLarge_

Również się zgadzam. Bezwzględny socjopata Rosetti, był motorem napędowym 3 sezonu Zakazanego Imperium, zostawiając w tyle resztę obsady. Nagroda dla Bobby'ego w pełni zasłużona.

ocenił(a) serial na 10
wolth

szkoda, bo bylo bodajze 13 nominacji i tylko 2 wygrane, pocieszenie ze BB dostalo za best drama series. no ale braku statuetki dla aarona i bryana sobie nie wybacze:(

ocenił(a) serial na 8
wolth

Dostali najbardziej niedoceniani. Strasznie sie cieszę z emmy dla Anny bo jej najbardziej kibicowałem. Szkoda Jonathana. Bryan i Aaro pewnie zgarną komplet za rok.

No i w końcu za najlepszy serial!

sysunia22

O tak, Anna sobie na to zasłużyła, bo świetnie odgrywa rolę Skyler :)
Pewnie tak jak mówisz, w przyszłym roku posypie się więcej statuetek dla BB.

ocenił(a) serial na 8
Rena39

Nie rozumiem hejtu na Skyler. Genialnie napisana postać

sysunia22

Ja tam lubię Skyler. Co prawda irytowała mnie strasznie, gdy miała romans z Tedem, ale później okazała się nieźle kombinującą żoną. Kto pierze kasę lepiej niż ona ? ;)

ocenił(a) serial na 8
Rena39

No właśnie :D

ocenił(a) serial na 10
sysunia22

Choć całe te Emmy koło ogona mi latają to się cieszę, że wygrała :) A panowie dostaną za rok. Cały serial dostanie wszystko za rok. Ozymandias im zapewnił wszelkie możliwe nagrody w przyszłym roku :)

ocenił(a) serial na 10
Kasiek_haz

ahhh to za rok BB tez bedzie bralo udzial w emmych? za sezon 5b? no to super bo juz sie balem ze bb skonczylo z 10 statuetkami, a zasluguje na wiecej!

wolth

Ekipa po Emmy
http://instagram.com/p/elvnyAHEH8/#

<3