PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 325 tys. ocen
8,8 10 1 325479
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Flaki z olejem

ocenił(a) serial na 1

Beznadzieja. Serial dla nastolatek.

ocenił(a) serial na 10
Unibet_78

Co ci się w nim nie podoba?

ocenił(a) serial na 10
Zipox

nie karmić:)

użytkownik usunięty
Zipox

Masa absurdalnych wątków i denerwujących postaci ( z głównym bohaterem na czele ) . Przesadzone jest też pianie nad aktorstwem w tym serialu . Raptem może 3 aktorów była świetna a reszta wypadała po prostu solidnie . Bardzo dużo odcinków po prostu nudnych z połączeniu z postaciami z którymi nie sympatyzujemy nie daje nic dobrego . Gdyby chociaż człowiek te postacie lubił to ból byłby mniejszy . Dotrwałem z tą serią do końca tylko dzięki jej popularności i odetchnąłem z ulgą że to już koniec. Nawet zakończenie mi się podobało w którym ta szmata White której nie cierpiałem już od 2 sezonu (choć i w 1 mnie denerwował ) zginęła . Dodaj do tego że gangsterzy z jakimi Walter się stykał to chyba jacyś kretyni i masz co ja i niektórzy którzy nie lubią tego serialu o nim sądzą . Postacie takie jak Jesse Pinkman ( który też przez znaczną większość serialu wkurzał ale się wyrobił później ), Mike Ehrmantraut, Walter Jr. oraz Marie Shrader na którą hejtu nie rozumiem pomogły jakoś przez to przebrnąć choć do wybitnych bym ich nie zaliczył .