PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 323 tys. ocen
8,8 10 1 323173
9,1 62 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Fox lektor 

ocenił(a) serial na 10

Zakladam ten temat z zapytaniem czy wiecie skad mozna pobrac odcinki z polskiego FOX TV, tam juz chyba leci 4 sezon, z lektorem. Bardzo chcialbym ojca zainteresowac tym serialem ale...

- nie lubi czekac tydzien aby obejrzec jeden odcinek
- ma za słaby wzrok na napisy
- zaczal ogladac na polsacie
- na polsat ogladalnosc jest slaba, po wakacjach wracaja "kosci", bardzo mozliwe ze poprostu anuluja emisje BB

Wiec ponawiam pytanie, czy ma ktos dostep do pobrania odcinkow BB z polskiego FOX TV?

ocenił(a) serial na 8
dawid1420

są dostępne np: na "darkwarez" :D

ocenił(a) serial na 9
dawid1420

Od dziś (28.05.) na Fox puszczają wszystkie odcinki od pierwszego sezonu. Od poniedziałku do piątku ok. 23:00.

ocenił(a) serial na 9
little_elfik

Przepraszam, ale na jakim kanale Fox? Bo na Fox Life niestety nic nie ma.

michael79

na zwykłym kanale FOX oraz FOX HD

ocenił(a) serial na 10
dawid1420

ja mam i wiem gdzie sciagnac, ale teraz od pon do czwartku na Foxie o 23 leci caly BB od 1 sezonu, takze spokojnie zainteresuje tate, nie musi juz czekac caly tydzien na kolejny odcinek :)

ocenił(a) serial na 10
black_bastard

Tak, wiem o tym. Jednak chyba zle mnie zrozumiales, my nie mamy Foxa, z tego co wiem to tylko Cyfrowy Polsat i Telewizja N posiadaja Foxa w ofercie, wiec jednak bylbym wdzieczny gdybys podal mi zrodlo tych sciagnietych odcinkow, ktore masz. Z gory dzieki:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
black_bastard

Mowiles ze masz wszystkie. Powiedz mi, (juz znalazlem sobie wszystko) czy ty tez masz problemy z odcinkami:
S03E09 od 37:35 nie ma dzwięku
S03E12 od 21:13 był przeskok w obrazie i od tego momentu dzwięk się spóźnia.

Też to masz, czy masz dobre kopie?

ocenił(a) serial na 10
dawid1420

shit, wlasnie sciagnalem te odcinki bo mialem do so3eo8 bo akurat wczoraj skonczylem ogladac ten epizod i rzeczywiscie w 9 odcinku nie ma glosu od tego momentu co opisales, ale paranoja, 12 mi sie sciaga wiec potem powiem czy tez jest jakis defekt :(

ocenił(a) serial na 10
dawid1420

Teraz na polsacie będą dwa odcinki. Tak samo jak wcześniej.