Zakladam ten temat z zapytaniem czy wiecie skad mozna pobrac odcinki z polskiego FOX TV, tam juz chyba leci 4 sezon, z lektorem. Bardzo chcialbym ojca zainteresowac tym serialem ale...
- nie lubi czekac tydzien aby obejrzec jeden odcinek
- ma za słaby wzrok na napisy
- zaczal ogladac na polsacie
- na polsat ogladalnosc jest slaba, po wakacjach wracaja "kosci", bardzo mozliwe ze poprostu anuluja emisje BB
Wiec ponawiam pytanie, czy ma ktos dostep do pobrania odcinkow BB z polskiego FOX TV?
Od dziś (28.05.) na Fox puszczają wszystkie odcinki od pierwszego sezonu. Od poniedziałku do piątku ok. 23:00.
ja mam i wiem gdzie sciagnac, ale teraz od pon do czwartku na Foxie o 23 leci caly BB od 1 sezonu, takze spokojnie zainteresuje tate, nie musi juz czekac caly tydzien na kolejny odcinek :)
Tak, wiem o tym. Jednak chyba zle mnie zrozumiales, my nie mamy Foxa, z tego co wiem to tylko Cyfrowy Polsat i Telewizja N posiadaja Foxa w ofercie, wiec jednak bylbym wdzieczny gdybys podal mi zrodlo tych sciagnietych odcinkow, ktore masz. Z gory dzieki:)
Mowiles ze masz wszystkie. Powiedz mi, (juz znalazlem sobie wszystko) czy ty tez masz problemy z odcinkami:
S03E09 od 37:35 nie ma dzwięku
S03E12 od 21:13 był przeskok w obrazie i od tego momentu dzwięk się spóźnia.
Też to masz, czy masz dobre kopie?
shit, wlasnie sciagnalem te odcinki bo mialem do so3eo8 bo akurat wczoraj skonczylem ogladac ten epizod i rzeczywiscie w 9 odcinku nie ma glosu od tego momentu co opisales, ale paranoja, 12 mi sie sciaga wiec potem powiem czy tez jest jakis defekt :(