PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325525
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Hank ~ Rodzina czy Praca ?

użytkownik usunięty

Cześć, jak myślicie jak to dalej będzie z zajęciem Waltera i Hankiem?

Hank w ostatnim czasie zainteresował się ponownie pracą, dostał NOTATKI LABORATORYJNE i bacznie je przegląda, Walterowi udało się dobrze wybrnąć z tej sytuacji, jednakże można powiedzieć że Hank staję się coraz bardziej podejrzliwy.

Zmierzając do sedna, czy Hank w końcu dowie się o tym że to Walter jest za to wszystko odpowiedzialny? Jak myślcie jak dalej się to potoczy? Czy będzie starał się chronić swoją rodzinę, czy będzie dążył do tego żeby Walter odpowiedział za swoje czyny?

Może w ostatnim odcinku serialu ujrzymy Waltera który razem z Hankiem będzie gotował metę w różnych kolorach z uwagi na zainteresowanie Hanka minerałami.

Marie i Skyler będą zajmowały się praniem pieniążków, a Walter White Jr. będzie przy okazji sprzedawał pod szkołą. Jessego dla dobra rodzinnego interesu zakopią w ogródku.

ocenił(a) serial na 10

Twoje teorie są całkiem zabawne :D. Wątpię, by autorzy kreując tak realistyczny i ciężki klimat serialu pozbyli by się go w taki sposób. Nie wiem co będzie z Hankiem, ale jakoś nie widzę go dłużej w roli męża Marie. Szkoda, że ten wątek nie został rozwinięty w ostatnim odcinku, co jednak może popierać moją własną teorię. Według mnie Hank w jakiś sposób pod koniec czwartego sezonu jakoś powiąże Waltera z Heisenbergiem mając niezbite dowody.

Piąty sezon będzie próbą ucieczki przed sprawiedliwością. Myślę, że skończy się jednak wyjawieniem całej swojej rodzinie większości (jak i nie wszystkich) kłamstw Walta i zamknięciem go w więzieniu. Nie obstawiałbym raczej za dożywociem, bo ciężko byłoby udowodnić Waltowi zabójstwa. Jesse powinien dowiedzieć się o prawdziwych okolicznościach śmierci Jane (choć w sumie jest to wątek raczej już zapomniany).

Wątpię, by w ostateczności Walter zapewnił bezpieczeństwo swej rodzinie. Wydaje mi się, że pod koniec całego serialu stanie się już stuprocentowym producentem metamfetaminy, dla którego bardziej liczyć się będzie jego reputacja i sława, samospełnienie niż rodzina.

ocenił(a) serial na 9

niezła bomba by była na koniec serialu jakby Walt musiał zabić Hanka...