SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Walter zamknał usta większości jego antyfanów, którzy tak licznie wypisywali nieprzychylne o nim opinie ;)
Przepraszam, ale... jakim sposobem? :p
I przy zakładaniu tematu masz teraz możliwość zaznaczenia, że będzie spoiler, wtedy nie trzeba się męczyć z zamazywaniem treści. No i ja tu nie widzę żadnego spoilera w Twoim temacie :d
Nie jestem anty fanem waltera ale wiesz ;d
Wystarczy że po zabiciu i zniszczeniu życia tak wielu ludzią powiedzieć sorry i już nie robić tego więcej ? Musi ponieść konsekwencje tego co zrobił i wydaje mi sie że poniesie, bo to ostatni sezon tylko KUR.. CZEMU 10 MIESIĘCY CZEKANIA OD CZEGO TO ZALEŻY BO MNIE TO DOBIJA
ostatni? hahah jak dla mnie to przedostatni seozn. Bo jak można nazwać rok czekania między 1 a 2 odcinkeim jako przerwe w sezonie? Dla mnie to był przed ostatni sezon i nie wmówi mi nikt, że dostaliśmy 1 dłuższy sezon, skoro ja widze ze to są 2 krotsze seozny.
Dokładnie, zgadzam się. Dla mnie to tylko cwany wybieg, mający na celu utrzymanie obietnicy, że będzie na pewno 5 sezonów.
i dłuzsze ciagniecie BB, tylko po to zeby jak najwiecej wydoic z marki poki jeszcze mozna
Wiesz co, ja nie mam nic przeciwko "dojeniu", jeśli serial dalej utrzymuje dobry poziom (tak jak BB), bo mnie to dojenie nic nie kosztuje. Zresztą, skoro odwalają dobrą robotę, to niech zarabiają ile wlezie, proszę bardzo.
Jedyne, co mnie razi to odcień hipokryzji w tym zagraniu. No ale może to nie jest wina reżysera, tylko producentów.... nie wiem.
To jest wina (na 99%) tzw włodarzy stacji, czyli zarządu stacji amc. Także nie mam nic przeciwko temu jak to powiedziałem dojeniu, ale jeżeli to robią to niech umieją się do tego przyznać i powiedzeć " to jest przedostatni sezon i ostatni będzie za rok a każdy będzie mial po 8 odcinków bo chcemy przedłużyć żywot BB" a nie kłamać, że na finał dadzą nam dłuższy sezon ale musimy poczekać rok w jego połowie (!!). Ja się nie czepiam o to, że go podzielili ale ze bezczelnie kłamią, że to jeden sezon w rocznym odstepie czasowum.