PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 324 tys. ocen
8,8 10 1 323610
9,1 62 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Ktoś się orientuje ?
Na pewno Casio G shock ale konkretny model potrzebuje znać.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10

G2500-3V albo G2500-1V , różne źródła różnie podają

ocenił(a) serial na 9
Szem

http://i191.photobucket.com/albums/z287/n_wildgirl/MarieSchraderetHankSchrader-1 .jpg

Po tym obrazku wychodzi na to, że jednak 3V. Wersja 1V ma czerwony napis G-Shock.

ocenił(a) serial na 10
Aes

Też mam G-shock'a. Świetne zegarki. Polecam.

użytkownik usunięty
Rafaelloz

raz już byłem pewien kupna modelu gd-100 na promocji na allegro był, ale jak zobaczyłem na ręce jakiegoś gościa na filmiku z youtuba to się przeraziłem, so OGROMNE.

ocenił(a) serial na 10

Ja mam GA-110c i nie wydaje mi się taki ogromny, a jestem drobnym facetem. (170 cm) Być może dlatego, że się już przyzwyczaiłem. Proponuję Ci skoczyć do zegarmistrza i po przymierzać !

użytkownik usunięty
Rafaelloz

też fajny model, jakbym kupował G to wlaśnie ga-110 tylko w negatywie albo wlasnie gd 100, pewnie masz racje ,że to kwestia przyzwyczajenia, ale i tak uważam ,że takie zegarki najlepiej wyglądają na dużych gościach.

ocenił(a) serial na 10

Ja myślę, że to mit "takie zegarki najlepiej wyglądają na duzych gościach" - na dużych gościach nic nie wygląda dobrze, ponieważ są nieproporcjonalni. Ja już parę razy słyszałem, że mam ciekawy/fajny/ładny zegarek od znajomych i nieznajomych dziewczyn w klubie, czyli zegarek prezentuje się zacnie. Ponadto jest bardzo funkcjonalny (do biegania/pływania/wszelkich sportów, bez obaw, że się uszkodzi). Uważam GA-110 to porządny, sportowy, męski zegarek i wcale nie jest za duży.

ocenił(a) serial na 10

a kojarzysz może co za zegarek nosi Walt ?

ocenił(a) serial na 9
accadacca

w prezencie od Jessiego dostał Tag Heuer Monaco

ocenił(a) serial na 10
matematyka59

niezły zegarek

użytkownik usunięty
accadacca

wcześniej nosił wieśniacki casio z kalkulatorem ^^ haha, z ciekawości sprawdziłem na allegro ile kosztuje - +/- 200zł