PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325698
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Jesse Pinkman

ocenił(a) serial na 10

Czy tylko mnie strasznie irytuje ta postać? Zachowuje się ciągle w ten sposób, że ma się ochotę dać mu w łeb, a momentami chciałbym żeby ktoś go w końcu zastrzelił. ;P

Uprzedzam, że jestem na 3 sezonie więc proszę bez spoilerów. ;)

użytkownik usunięty
el_amigo

Pinkman jest niezbędny, narozrabia a potem Walt go (i często siebie) ratuje.

użytkownik usunięty
el_amigo

Właśnie Pinkman to świetna postać. To dzięki niemu co chwilę się akcja rozgrywa, bo wpada w kłopoty :) A te jego "yo bitch" jest wprost rewelacyjne.

el_amigo

ja mu się nie dziwię że się tak zachowuje , po prostu walczy o swoje ;)

ocenił(a) serial na 10
kokon303

odczep sie od mojego chlopaka ! jesse > walt.

ocenił(a) serial na 9
el_amigo

Ja się zgodzę. Jesse jest wkurzający ale jednak specyficzny i dla serialu niezbędny. Jednak przydałoby się żeby dostał naprawdę po dupie i nabrał w końcu konkretnej pokory. ; <

użytkownik usunięty
typek234

Od początku 4 sezonu Jessie zmierza ku naprawdę dużej katastrofie.

ocenił(a) serial na 9
el_amigo

jessy to najlepsza postać w tym serialu. to on nadaje jemu bieg i to od niego zależy jak dalej fabuła filmu się potoczy. wszystko kręci się wogół jessiego ! kapitalna postać ! a swoją rolę odgrywa koncertowo - yo bitch !

ocenił(a) serial na 10
karolinapleszewska

Napisałem to ponad rok temu, widzę, że lubisz się bawić w archeologa. ;) W międzyczasie obejrzałem do końca sezon 3, 4 i 5 podczas których postać Jessiego ewoluowała na równi z Walterem. Wydoroślał, co mu wyszło na dobre, obecnie go lubię.

ocenił(a) serial na 9
el_amigo

Kolego :) ja jestem na 4 sezonie, ale proszę nie podpowiadaj co stanie się potem .. ale serial wciąga. pozdrawiam !

ocenił(a) serial na 7
karolinapleszewska

Ja jestem po pierwszym sezonie i nie wiem czemu już po pierwszej nieudanej transakcji z Tuco, dał tyle kasy Jessiemu, jak i tak całą robotę z Chemią i ni tylko (kradzieże itd.) odwala on sam, a tamtemu (Jessiemu) daje 50%, jak nawet swojej roboty (sprzedaż, kontakty) wykonał 0 xD.

ocenił(a) serial na 10
tomciog18

We are partners. Walt za Jessiego, Jessie za Walta. To bardzo wżne w relacji między tą dwójką.