Czy tylko mnie strasznie irytuje ta postać? Zachowuje się ciągle w ten sposób, że ma się ochotę dać mu w łeb, a momentami chciałbym żeby ktoś go w końcu zastrzelił. ;P
Uprzedzam, że jestem na 3 sezonie więc proszę bez spoilerów. ;)
Właśnie Pinkman to świetna postać. To dzięki niemu co chwilę się akcja rozgrywa, bo wpada w kłopoty :) A te jego "yo bitch" jest wprost rewelacyjne.
Ja się zgodzę. Jesse jest wkurzający ale jednak specyficzny i dla serialu niezbędny. Jednak przydałoby się żeby dostał naprawdę po dupie i nabrał w końcu konkretnej pokory. ; <
jessy to najlepsza postać w tym serialu. to on nadaje jemu bieg i to od niego zależy jak dalej fabuła filmu się potoczy. wszystko kręci się wogół jessiego ! kapitalna postać ! a swoją rolę odgrywa koncertowo - yo bitch !
Napisałem to ponad rok temu, widzę, że lubisz się bawić w archeologa. ;) W międzyczasie obejrzałem do końca sezon 3, 4 i 5 podczas których postać Jessiego ewoluowała na równi z Walterem. Wydoroślał, co mu wyszło na dobre, obecnie go lubię.
Kolego :) ja jestem na 4 sezonie, ale proszę nie podpowiadaj co stanie się potem .. ale serial wciąga. pozdrawiam !
Ja jestem po pierwszym sezonie i nie wiem czemu już po pierwszej nieudanej transakcji z Tuco, dał tyle kasy Jessiemu, jak i tak całą robotę z Chemią i ni tylko (kradzieże itd.) odwala on sam, a tamtemu (Jessiemu) daje 50%, jak nawet swojej roboty (sprzedaż, kontakty) wykonał 0 xD.