PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325620
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Czy jego głupota nie zna granic? Jestem na 3x08. Jak na razie on jest ofiarą losu, nieudacznikiem, rozpieszczonym bachorem, nie potrafi się zachować jak człowiek, wszystko musi zepsuć i zawsze zwala winę na Waltera. Walter jak potulny baranek wysłuchuje jego lamentów i jeszcze przeprasza. Duma nie pozwalała Walterowi przyjąć pieniędzy od Elliota ale obelgi od Pinkmana wchłania jak gąbka wodę. Od początku życzyłem Pinkmanowi śmierci ale się pewnie tego nie doczekam. Czy w czwartej serii nadal będzie tak denerwował?

użytkownik usunięty
lesiu234

W 4 serii właśnie OGROMNIE zmieni się jego postać. Nie będzie już takim matołem jak dotychczas. Zda sobie sprawę z poważnej sytuacji i ogarnie się.

użytkownik usunięty

według mnie nawet w 4 serii jest matołem, któremu Walt i Gus wciąż obrabiają tyłek bez żadnego problemu

ocenił(a) serial na 8

Racja, spoważniał, ale tylko dlatego że jest naiwniakiem. Dał się łatwo wplątac w grę Gusa, a później Walta.

ocenił(a) serial na 10

W serii 4 stał sie jeszcze większym imbecylem.

ocenił(a) serial na 10
Motorcycle_Boy

Nie wiem, jak mogles/mozesz zyczyc mu smierci.
To jedna z ciekawszych (jak nie najciekawsza) postaci w serialu

ocenił(a) serial na 10
lesiu234

Nie, nie będzie tak denerwował. Inna sprawa, że widz będzie mógł uznać jego postępowanie za uzasadnione. Owszem z punktu widza wiedzącego więcej niż bohater decyzje dalej będą nienajlepsze, ale i tak będą bardziej przemyślane niż w poprzednich sezonach. Mama nadzieję, że za wiele nie zdradzę pisząc, że na końcu 3 sezonu wydarzy się coś, co uczyni Jesse bardzo ciekawą postacią.