PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325659
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Niestety trochę się rozczarowałem kurde nastawiałem się na coś bardziej mocniejszego, a to taka trochę bajeczka, za bardzo cipkowato gra według mnie Walter, brakuje mi tego męskiego jaja.

użytkownik usunięty
LegendeN

No właśnie o to chodzi, na początku Walt taki jest, potem staje się prawdziwym gangsterem ;)
Chyba nie oglądałeś zbyt wiele odcinków.

wszystkie 4 sezony i jakoś późnej i tak cipkowato gra :P tutaj bym dał Pesciego ;d albo Pacino.

ocenił(a) serial na 8
LegendeN

http://www.youtube.com/watch?v=SiTYAgHGRnY

Eeee cipowato?

użytkownik usunięty
LegendeN

Przecież Heisenberg zabił tylko 10 osób, każda cipa tak potrafi.

ocenił(a) serial na 9
LegendeN

O to chodzi, że to jest zwykły chemik w okularach, który nie radzi sobie z życiem i dopiero z czasem zmienia się w bezwzględnego gangstera. Pesci i Pacino wyglądają jak typowi mafiozi, nie nadaliby się. Poza tym w bródce i bez włosów wygląda dosyć groźnie, zresztą to trochę symbolizuje jego wewnętrzną przemianę.

LegendeN

Walt się zmienia, na pewno nie jest już ciapowatym nauczycielem;)

LegendeN

Mnie na początku Walt wydawał się wprost obleśny,ale już potem - łysa czaszka, bródka i ten kapelusz... super zaaranżowane. Ale oczywiście nie każdemu musi się podobać.

ocenił(a) serial na 10
LegendeN

" brakuje mi tego męskiego jaja."

Od tego są agencje.

użytkownik usunięty
MisterBlonde

dobrze mówisz! polać Ci!!!

użytkownik usunięty
LegendeN

Pokochaj siebie takim jakim jesteś :) źeńskie jajo tyż dobre, tylko mniejsze. Masz 2 czy tylko jednego męskiego Ci brakuje?

ocenił(a) serial na 10
LegendeN

Kolega się przyzwyczaił do kinowych gangsterów ze szramą na mordzie i z tommy gunem z którego rozwala 20 osób na sekundę , Breaking Bad to studium transformacji zwykłego człowieka w bestie , wnikniecie w psychikę oraz cała gamę konsekwencji swoich czynów , jednym słowem albo jesteś gimbusem albo niedojrzałym widzem czyli jak dla mnie cipką .
ps. jeśli tacy ludzie istnieją jak W.W to są wielokrotnie groźniejsi od klasycznych gangsterów , bo każdy im zaufa itd.

ocenił(a) serial na 10
LegendeN

O to tu chodzi, przeczytraj sobie tytul, mowi sam za siebie. Walt zmienia sie z pantoflarza i nerda w zloczynce.