Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 333 tys. ocen
8,8 10 1 332907
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Serial Genialny. Nie będę porównywał do produkcji które oglądam ale w zasadzie każdy odcinek kończył się czymś przełomowym dla fabuły, zaskakującym. Sama główna postać jest genialnie wyrwana ze schematu. Mamy w jednej postaci "nerda", drania, pójdę dalej i powiem że bezwzględnego przestępce i na końcu, w zasadzie powinienem o tym powiedzieć na początku świetnego ojca i męża.Zdecydowanie warto a nawet trzeba zapoznać się z żywotem Waltera White'a.

użytkownik usunięty
ThedarkDefender_1991

Nic dodać nic ująć. Mam nadzieję, że chociaż tego serialu scenarzyści nie zepsują i zachowa poziom do swojego ostatniego - 5 sezonu.

ocenił(a) serial na 10

jest tylko 5 sezonów? szkoda :(

użytkownik usunięty
ania5766

Na razie powstały 4 (w trakcie emisji), ale oficjalnie zapowiedziano jeszcze jeden, który ma być ostatni.

http://www.filmweb.pl/news/%22Breaking+Bad%22+jeszcze+tylko+przez+jeden+sezon-76 329

ocenił(a) serial na 9
ania5766

I bardzo dobrze, ze wiedza kiedy zejsc ze sceny. Zrobia mocarne , wyrywajace z butow zakonczenie i seria zapisze sie na liscie telewizyjnych klasykow, wsrod najlepszych pozycji.
A dobry serial w sumie nie jest tak trudno zepsuc <patrzy na 2 sezon dextera i na 5>

użytkownik usunięty
danteusz

Dla mnie Dexter zakończył się na 2 sezonie, w którym ja osobiście dodałem swoje alternatywne zakończenie tj. złapanie rzeźnika z zatoki. 6 sezon będę oglądał jedynie z sentymentu, bo klimatu temu serialowi odebrać nie można.

ocenił(a) serial na 10

w sumie to nawet dobrze że 5, bo czytałam że stacja amctv chciała żeby powstało jeszcze pare sezonów ale tylko po 6, 7 odc, co jest bez sensu :( więc serial szuka teraz innej stacji żeby wyprodukować 5 ostatni sezon ale z 13 odcinkami :)

użytkownik usunięty
ania5766

AMC zgodziło się na 5 sezon BB, lecz bardzo możliwe, że będzie w 2 częściach. 16 odcinków podzielonych na pół, czyli 8 w jednej i 8 w drugiej części, coś jak ostatni sezon Rodziny Soprano.