PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325698
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Kogo powaliło?

użytkownik usunięty

Jak można w miejsce oficjalnego plakatu wrzucić plakat z bodajże drugiego sezonu? Do tego szpetny jak cholera. Zmieńcie z powrotem!

ocenił(a) serial na 10

[2]

ocenił(a) serial na 10

Popieram.

użytkownik usunięty
Kiken_

Wiecie może w jaki sposób można zgłosić prośbę o powrócenie do poprzedniego plakatu?

ocenił(a) serial na 10

No właśnie miałem to samo napisać,jak zmienić!

użytkownik usunięty
aronn

Rozumiem jeszcze jakby zastąpili obecny plakat na np. "Scared of what?" albo "Power corrodes", ale nie takie "COŚ". Ludzie nigdy nie oglądający ten serial pomyślą sobie, że to perypetie o kolesiu, który myje sobie codziennie twarz nad umywalką.

ocenił(a) serial na 10

Plakat jest ohydny, najlepszy wg mnie bylby z Sezonu 5 (all hail the king) bądź 4 (ew. 3)

ocenił(a) serial na 10
dawid1420

Nie,no trzeba coś z tym zrobić.

aronn

zmienić plakat!

użytkownik usunięty

Właśnie, a te zdjątka, to co to ma być? Plastry miodu?

użytkownik usunięty

W chemii w ten sposób przedstawia się wiązania wielokrotne. Może stąd też te 'plastry miodu' :)

ocenił(a) serial na 10

Niech najlepiej powróci ten, który był ostatnio tj. 'All hail the king'.

użytkownik usunięty
Znakomajkowity

Musiałby ktoś napisać do administratora. Wiem, że ze Szklaną pułapką też był ten sam problem, okropny plakat, ale ktoś napisał do admina i w trybie natychmiastowym zmieniono na poprzedni.

Na dole strony masz odnośnik "redakcja" i tam różne maile kontaktowe, to pewnie najszybsza droga, żeby zwrócić na to uwagę. Mnie kwestia plakatu jest obojętna,więc nie będę tego robić, ale pomagam w znalezieniu sposobu ;d

Znakomajkowity

'All hail the king' był najlepszy, oddajcie go :<

użytkownik usunięty
ajkusz

Jak mi dasz jeden punkcik to załatwię stary plakat.

ocenił(a) serial na 10

Plakat fajny, choć nieświeży. Przede wszystkim powinni jednak zaktualizować galerię zdjęć.

użytkownik usunięty
OutOfTimeMan

Założyłem już temat wcześniej odnośnie galerii zdjęć, aby dodali nowe z 3, 4 i 5 sezonu. Niestety, ale nic nie ruszyło. Poza tym, mogę napisać do admina odnośnie zmiany plakatu, ale brakuje mi jednego głupiego punktu, żeby wysłać wiadomość prywatną...

Też lubię AC/DC :)

ocenił(a) serial na 8

Skoro tak, to ja już wolę chiński plakat : http://i.imgur.com/fhUnl.jpg

użytkownik usunięty
mrodnim

Nie martwcie się, niedługo powinien powrócić poprzedni plakat.

ocenił(a) serial na 10

a jakie argumenty przedłożyłeś im?

ocenił(a) serial na 10
aronn

no oprócz tego,że beznadziejnie wyglada.

użytkownik usunięty
aronn

Niestety, ale nie da rady...obecny jest międzynarodowy i ma pierwszeństwo przed poprzednim plakatem który chcemy (USA). Powalone ale co zrobić. Jedyne co można, to zmienić język plakatu na Międzynarodowy i wtedy poprosić o podmienienie. Jak ktoś mógłby to zrobić, to na pewno napisze do admina o zmianę (bo mi powiedział, że jedynie w ten sposób się da).

ocenił(a) serial na 10

Co za debilizm, kto to w ogóle wymyślił?

użytkownik usunięty
Kiken_

Nie wiem. Zapewne szanowni administratorzy.

ocenił(a) serial na 10

Walter wygląda na tym plakacie jakby go ktoś zapinał z tyłu :I