PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325659
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Koniec Heisenberga

ocenił(a) serial na 10

Czy nie wydaje się wam, że piosenka z początku odcinka 7 sezonu 2 (Negro Y Azul) jest ukazaniem tego co stanie się z Walterem? Od razu kiedy ją zobaczyłem oglądając ten odcinek, pomyślałem, że twórcy dają nam podpowiedź jak skończy White.
Teraz początek 5 sezonu i scena, gdy Walt chowa karabin maszynowy do bagażnika. Myślę, że nie używałby tak ciężkiego sprzęt chcąc wyeliminować jedną osobę, np. Jessego, Hanka lub Mike`a. Co o tym myślicie? Ja uważam, że być może Heisenberg zadrze, jeszcze mocniej z kartelem, i będzie bronił swojego życia lub kogoś bliskiego, a na koniec go odstrzelą.
Napiszcie co o tym sądzicie i wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę.

ocenił(a) serial na 10
szymonitka

Z błędu może wyprowadzić Cię jedynie ostatni odcinek 'BB' ;)

Znakomajkowity

Nie zginie bo gdyby zginal sezon kolejny nie mialby sensu. Jezeli w tym sezonie jeszcze ktos dostanie kulke w leb to ktos z trojki Gomez , Mike albo Skyler. Mr.White i Pinkman sa nie do ruszenia bo bez nich kolejny sezon nie ma zadnego sensu.

ocenił(a) serial na 8
Niepokornytz

Sezon 5 jest ostatnim

sysunia22

Ale podzielony na jakby dwa sezony

ocenił(a) serial na 10
Niepokornytz

Czy ja gdzieś napisałem, że stanie się to w tym roku? W 8 odcinku 5 sezonu? Napisałem na końcu czyli na końcu serialu.

szymonitka

nie, rozczaruje cie, ale na tym filmiku jest przyczepa ktora została zniszczona jak wiesz :] a po 2 walt nie ma brody na negro y zul w przeciwienstwie do 5x01

ocenił(a) serial na 10
pawelw90

Chyba masz rację :] Też zauważyłem parę sprzecznych elementów.

ocenił(a) serial na 10
pawelw90

w tym klipie negro y azul nawet nie ma pokazanej twarzy, czy to rzeczywiscie jest Walt czy tez ktos kto....