PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325659
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Serial cieszy się dużą popularnością i zdobywa multum nagród, z tego powodu postanowiłem się
za niego zabrać. Słyszałem też, że im dalej tym lepiej. Aktualnie zawiesiłem się na 8 odcinku 2
sezonu. Nie porwał mnie za bardzo. Nie jest zły, ale też przyznam, że trochę nudzi. Jest sens
kontynuować?

Gangelus

Na początku też brnąłem ciężko ale później pochłonął mnie tak, że nie mogłem wytrzymać do następnego odcinka. Może z tobą też tak będzie. Spróbuj obejrzeć do połowy 3-ciego sezonu, wtedy akcja rozkręca się na dobre.

ocenił(a) serial na 10
Gangelus

Jeżeli lubisz marnować czas na seriale lub uważasz, że to nie jest marnowanie czasu to jak najbardziej, serial genialny ;)

ocenił(a) serial na 9
Gangelus

Ja mam dokładnie tak samo. Stanąłem na 3 odcinku 2 sezonu i w zasadzie nie chce mi się oglądać dalej bo nie dzieje się zbyt dużo w tym serialu. Oglądam jeden odcinek i w ogóle nie ciekawi mnie co dalej... szału nie ma, dupy nie urywa. Zobaczymy, obejrzę do połowy 3 sezonu i ciekawe jakie będą odczucia

ocenił(a) serial na 9
Gangelus

Jak często słyszę tekst: "Początek mnie nie porwał. Czy dalej jest lepiej?". Takie rzeczy czytałem przy Grze o Tron, Dexterze i Breaking Bad. Mie tymczasem te seriale porwały od pierwszego odcinka. Daj sobie spokój. Już widziałeś masę świetnych odcinków i jeżeli do tej pory ciężko ci idzie to po prostu skończ.

ocenił(a) serial na 10
MatiZ_3

mnie też wkrecił już po pierwszym odcinku, a po spotkaniu woltera z tuco w 6 odcinku sezonu pierwszego, wiedziałem ze ten serial to jest to pozdro

ocenił(a) serial na 9
Gangelus

1 i 2 sezon są dla mnie najlepsze, 3 taki średni a teraz kończe 4 i jestem zawiedzony tym. Nudny i naciągany ten 4 sezon

Gangelus

jak dla mnie sezon 1 i 2 są naj, im dalej w las tym gorzej, powiem iż, teraz serial bd przynudzał, ale ostatnie 3 odc całego serialu są dla mnie najlepsze :D i oczywiście odc pt. "fly"

ocenił(a) serial na 10
Gangelus

O sto kroć warto,niesamowite zwroty akcji i racja z odcinka na odcinek coraz lepszy... 1 sezon i 2 to taki wstęp i zapoznanie się z postaciami,pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 9
Gangelus

Najlepsza jest końcówka 4 i 5 sezonu. Serial genialny.