Serial cieszy się dużą popularnością i zdobywa multum nagród, z tego powodu postanowiłem się
za niego zabrać. Słyszałem też, że im dalej tym lepiej. Aktualnie zawiesiłem się na 8 odcinku 2
sezonu. Nie porwał mnie za bardzo. Nie jest zły, ale też przyznam, że trochę nudzi. Jest sens
kontynuować?
Na początku też brnąłem ciężko ale później pochłonął mnie tak, że nie mogłem wytrzymać do następnego odcinka. Może z tobą też tak będzie. Spróbuj obejrzeć do połowy 3-ciego sezonu, wtedy akcja rozkręca się na dobre.
Jeżeli lubisz marnować czas na seriale lub uważasz, że to nie jest marnowanie czasu to jak najbardziej, serial genialny ;)
Ja mam dokładnie tak samo. Stanąłem na 3 odcinku 2 sezonu i w zasadzie nie chce mi się oglądać dalej bo nie dzieje się zbyt dużo w tym serialu. Oglądam jeden odcinek i w ogóle nie ciekawi mnie co dalej... szału nie ma, dupy nie urywa. Zobaczymy, obejrzę do połowy 3 sezonu i ciekawe jakie będą odczucia
Jak często słyszę tekst: "Początek mnie nie porwał. Czy dalej jest lepiej?". Takie rzeczy czytałem przy Grze o Tron, Dexterze i Breaking Bad. Mie tymczasem te seriale porwały od pierwszego odcinka. Daj sobie spokój. Już widziałeś masę świetnych odcinków i jeżeli do tej pory ciężko ci idzie to po prostu skończ.
mnie też wkrecił już po pierwszym odcinku, a po spotkaniu woltera z tuco w 6 odcinku sezonu pierwszego, wiedziałem ze ten serial to jest to pozdro
1 i 2 sezon są dla mnie najlepsze, 3 taki średni a teraz kończe 4 i jestem zawiedzony tym. Nudny i naciągany ten 4 sezon
jak dla mnie sezon 1 i 2 są naj, im dalej w las tym gorzej, powiem iż, teraz serial bd przynudzał, ale ostatnie 3 odc całego serialu są dla mnie najlepsze :D i oczywiście odc pt. "fly"
O sto kroć warto,niesamowite zwroty akcji i racja z odcinka na odcinek coraz lepszy... 1 sezon i 2 to taki wstęp i zapoznanie się z postaciami,pozdrawiam!