Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 333 tys. ocen
8,8 10 1 332655
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

http://filing.pl/ktora-postacia-z-breaking-bad-jestes/
Cudownie, wyszedł mi Walter White. :)
"Jesteś niesamowicie inteligentną i uzdolnioną osobą. Na Twój charakter ma wpływ wiele czynników zewnętrznych. Potrafisz owijać ludzi wokół palca. Dążysz do wyznaczonych celów bez względu na wszystko. Jesteś w stanie przez długi okres czasu prowadzić podwójne życie. Kochasz swoją rodzinę i chcesz dla nich jak najlepiej, lecz często nawet nie widzisz, że wyrządzasz im krzywdę. „Determinacja” to Twoje drugie imię."

ocenił(a) serial na 10
dirt16

Fajny quiz :) Mi wyszedł Hank :D
"Jesteś bystry i silny zarówno psychicznie jak i fizycznie. Emanujesz dobrym humorem, lecz miewasz czasami gorsze dni. Ludzie przy Tobie czują się bezpiecznie i komfortowo. Potrafisz mieć obsesję na punkcie jednej osoby lub rzeczy. Często przywiązujesz uwagę do detali. Kochasz swoją rodzinę i zawsze chętnie służysz dobrą radą. Prawdziwy z Ciebie twardziel."

ocenił(a) serial na 10
wolf_chan

u mnie tak samo, Hank Schrader ;)

ocenił(a) serial na 10
dirt16

Hue, hue - u mnie Mike, notabene jedna z moich ulubionych postaci :D Opis też pasuje:

"Nie lubisz, gdy ktoś wchodzi Ci w drogę. Jesteś zawsze o krok przed wrogiem. Potrafisz słuchać poleceń przełożonych. Zawsze wszystkie sprawy dopinasz na ostatni guzik. Lubisz wypowiadać się ironicznie. Dbasz o przyszłość swoją i swoich najbliższych."

ocenił(a) serial na 9
dirt16

Pinkman.
Jezu. Nie wiem jak ja to zrobiłam. Nie pytajcie. Quizy i horoskopy są tendencyjne.

ocenił(a) serial na 9
dirt16

Skyler White.
Bardzo często zdarza Ci się skrywać swoje problemy. Uciekasz od nich i nie chcesz pomocy od bliskich. Nie potrafisz wybaczać ani przeciwstawiać się, gdy wymaga tego sytuacja. Najważniejszą wartością jest dla Ciebie spokój.

W sumie to całkiem się z tym zgadzam ;)

oOAlexOo

u mnie to samo :) hah

ocenił(a) serial na 10
oOAlexOo

też mam Skyler :)

dirt16

Jesse Pinkman :D
"Jesteś typem młodego imprezowicza. Liczy się dla Ciebie zdanie innych osób z Twojej grupy społecznej. Często sięgasz po różnego rodzaju używki. Nie słuchasz rad starszych, bardziej doświadczonych życiowo. Cenisz sobie wolność i niezależność. Cierpisz, gdy niewinni ludzie są krzywdzeni, zwłaszcza dzieci."

Anabelle09

Ja też :) i nie powiem - nie zaprzeczam

dirt16

Walter White i tak też jest.

dirt16

Walter White