________________________________________________________________________________ ___________________________
Walt. Jr Umiera w wypadku samochodowym. Ten cały foreshadowing z naukami jazdy, i nowymi autami dla juniora będzie miał konkluzję w nadchodzących odcinkach. Szczerze powiedziawszy spodziewałem się tego. Cała rodzina walta to i tak już w sumie przeszłość, stali się cholernie bezużyteczni.
Nie wierzycie mi? To nic, ja też nie wierzyłem jak zobaczyłem rozwaloną twarz gusa tydzień przed premierą.
Masz jakieś info, które potwierdzają tą wiadomość? Ja znów wiem, że Gomez zginie bo na imdb po odświeżeniu ma wpisany udział w Breaking Bad tylko do 2012, podczas gdy cała reszta ma 2013.
W sumie to może być prawda, bo ostatni odcinek nazywa się "Gliding Over All" (ślizganie się, poślizg ponad wszystko). Może właśnie wpadnie w poślizg, wypadek będzie i umrze.
Akurat to ze smiercia Gomiego moze sie potwierdzic. W ostatnim odcinku byl ubrany na czerwono, a to podobno zwiastun zgonu.
moim zdaniem to by było strasznie słabe. jak już, to walt umrze w ostatnim lub przedostatnim odcinku, przez raka/samobójstwo/ktoś go zabije.
aaaa, nie doczytalam. w takim razie to bardzo prawdopodobne. w koncu Junior zrobi cos innego niż jedzenie śniadania :P
Haha. Dokładnie to samo mi przyszło do głowy, a właściwie to: ostatnia wieczerza Juniora :D
biedny Junior. moim zdaniem aktor zasługuje na to żeby móc zagrać coś innego niż jedzenie śniadania, bo się z niego śmieją (z Juniora, nie aktora) że ma 'cereal palsy' (zamiast cerebral). nawet jak ma zginąć w wypadku.
No śmieją się z jego roli, bo po prostu wypada cienko na tle innych świetnych postaci w serialu. Marie nawet miała jakąś tam historie z kradzieżami, a junior? Śniadanie, śniadanie, śniadanie, nowa furka, nienawiść do skyler, śniadanie, naleśniki (ALE ZASKOCZENIE). A grać potrafi dobrze tak ja piszesz, więc trochę zmarnowany potencjał Dziwiłem się ciągle dlaczego ciągle pozostał przy życiu, no ale jeszcze nie było tak źle z małżeństwem skyler. Teraz naprawdę skyler (która też myślę że umrze) i walter jr są bezużyteczni. To stwarza dla mnie kolejną teorie - Holly zostanie zaadoptowana przez Marie i Hanka (czyli na koniec oni przeżyją). Albo to się stanie w tej części sezonu (walta zacznie ścigać DEA) albo na końcu kiedy walt umrze i skyler (ja myślę że ona raczej w drugiej części sezonu umrze, a nie w pierwszym)
Co z Gomezem? Może umrze, może nie. Nie jest jakaś to postać użyteczna, ale może zmienić losy zdemaskowania Heisenberga/Walta. A te moje teorie są luźne, bo Breaking Bad zawsze zaskakiwał (no kto się spodziewał tego samolotu na końcu 2 sezonu?)
A informacje pochodzą (podobno)od tego samego gościa, co dał zdjęcie rozwalonej twarzy gusa tydzień czy dwa tygodnie przed premierą finału. Generalnie łatwo teraz o wycieki, to nie jest jakiś LOST gdzie tam w ogóle żadnych przecieków nie było, bo były takie zabezpieczenia, że aż nie do uwierzenia.
niezle, nie spodziewalem sie Tego bez kitu .. . skąd masz te info i screny ? pozdro
Co do Gomeza to już nie wiem czy można się tym sugerować . W końcu Mike miał kontrakt do 2013 a jak skończył ;/
Smierc JUNIORA bardzo prawdopodobna. Vince Gilligan w jednym z wywiadow zapowiadal ze zginie bardzo duzo osób w serialu. Oprócz śmierci JUNIORA pojawiła się inna ciekawa plotka ,że samobójstwo popełni HANK. Pojawiło się dotychczas kilka drobnych sygnałów w tej kwesti.
1. Czemu miałby Hank popełnić samobójstwo ? W pierwszym odcinku 5 sezonu mamy komendanta policji, który został zdegradowany za to ,że pod jego nosem działał GUS. Analogiczna sytuacja do WALTA, który działa za plecami HANKA.
2. W ostatnim odcinku policja, wpadła z nakazem do MIKE'a . Mike oglądał stary czarno biały film o policjancie ktory popełnił samobójstwo.
3. Również w ostatnim odcinku WALT odwiedził HANKA aby usunąć podsłuch. Hank wychodząc z pokoju zrobił komiczny gest "strzału w głowę".
To tylko drobne przesłanki. Niby nic ale w tym serialu nic nie dzieje się ,przez przypadek.
Ten zartobliwy strzal w glowe mocno pachnial forshadowingiem, ale z drugiej strony moze az za mocno...
Wyłapałem taki jeden smaczek jakich w tym serialu nie brakuje. Dla niektórych może nie mieć w ogóle znaczenia, ale dla mnie akurat ma i to bardzo duży w nadchodzącym sezonie. Sezon 2 odcinek 13 bodajże scena, w której Hank zbiera datki na leczenie raka od Walta. W pewnym momencie słoiczek ze zdjęciem Waltera jest na tle tablicy i idealnie wkomponował się w nagłówek "WANTED", tam gdzie brakuje zdjęcia Heisenberga. Wydaję mi się, że w obecnym sezonie jego facjata już tam oficjalnie zagości.
biorąc pod uwagę, że foreshadowing miał miejsce przed śmiercią Jane i Gusa to bardzo prawdopodobna teoria, która w dodatku tłumaczy to jak 'poradzi sobie' Hank z wiedzą o tym, że przez cały ten czas Walt był Heisenbergiem. ten film jest już zbyt sugestywny, jedyne wątpliwości są takie, że mógł on dotyczyć Mike'a, jest byłym policjantem, umarł, trzymał pistolet w ręce przed śmiercią, być może dojdą do wniosku, że popełnił samobójstwo będąc ściganym przez policję.