PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 327 tys. ocen
8,8 10 1 326661
9,2 70 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Masakra...

użytkownik usunięty

Czy akademia filmowa naprawdę jest tak ślepa? Jak mogła pominąć tak genialny serial jak
Breaking Bad przy nominacji do najlepszego serialu, a zamiast niego są jakieś inne durne
seriale (pomijając Grę o tron i Zakazane imperium).

Dobrze, że chociaż nominowali Cranstona, na najlepszego aktora, bo to już byłaby
katastrofa.

ocenił(a) serial na 10

A gdzie można sie dowiedziec jakie są nominacje ??

użytkownik usunięty
mirczan

http://www.filmweb.pl/awards/Z%C5%82ote+Globy/2012

Nominacje do Złotych Globów 2012.

ocenił(a) serial na 9

mnie też to rozwaliło, zamiast Boss i Homeland nominacje powinny dostać Breaking Bad i Dexter

mucka77777

Dexter to akurat przez ostatnie 2 lata nieporozumienie, a ten sezon jest tragiczny. Wolałbym ujrzeć (oprócz BB oczywiście) Sons of Anarchy, które miało wyjątkowo mocny sezon w tym roku (mimo miernego finału). Brak nominacji dla BB, Community, Louie i Park & Recreations to słaby żart, który od razu wrzuca tegoroczne Globy do kategorii "nieporozumienie".

Wojtky

6 sezon dextera mi się podoba więc powinien być nominowany i oprócz breaking bad dziwi mnie że do nominaci "najlepszy aktor komediowy" nie ma nominacji jima pranstona(chyba dobrze napisałem)który gra sheldona w teori wielkiego podrywu

Wojtky

Dexter ostatnio to porażka, Sons of Anarchy są nią prawie w całości. BB jest dla mnie nr 2 po Boardwalk Empire, z obecnie trwających seriali kryminalnych.

ocenił(a) serial na 10
mucka77777

Tak jak kolega Wojtky powiedział, 5 i 6 sezon to jest cień dawnego Dextera i zasługuje na mocne, filmwebowe 6. Sezony 1-4 miałyby zasłużone 9/10 :)