Czy akademia filmowa naprawdę jest tak ślepa? Jak mogła pominąć tak genialny serial jak
Breaking Bad przy nominacji do najlepszego serialu, a zamiast niego są jakieś inne durne
seriale (pomijając Grę o tron i Zakazane imperium).
Dobrze, że chociaż nominowali Cranstona, na najlepszego aktora, bo to już byłaby
katastrofa.
http://www.filmweb.pl/awards/Z%C5%82ote+Globy/2012
Nominacje do Złotych Globów 2012.
mnie też to rozwaliło, zamiast Boss i Homeland nominacje powinny dostać Breaking Bad i Dexter
Dexter to akurat przez ostatnie 2 lata nieporozumienie, a ten sezon jest tragiczny. Wolałbym ujrzeć (oprócz BB oczywiście) Sons of Anarchy, które miało wyjątkowo mocny sezon w tym roku (mimo miernego finału). Brak nominacji dla BB, Community, Louie i Park & Recreations to słaby żart, który od razu wrzuca tegoroczne Globy do kategorii "nieporozumienie".
6 sezon dextera mi się podoba więc powinien być nominowany i oprócz breaking bad dziwi mnie że do nominaci "najlepszy aktor komediowy" nie ma nominacji jima pranstona(chyba dobrze napisałem)który gra sheldona w teori wielkiego podrywu
Dexter ostatnio to porażka, Sons of Anarchy są nią prawie w całości. BB jest dla mnie nr 2 po Boardwalk Empire, z obecnie trwających seriali kryminalnych.