Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 333 tys. ocen
8,8 10 1 333298
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Miażdży

ocenił(a) serial na 10

Wg mnie ten serial zasługuje na 1. miejsce.

użytkownik usunięty
Retrospekt

Na pewno powinien być przed Sherlockiem i Grą o tron. Kompania braci to z kolei godny przeciwnik i jego pozycja mnie satysfakcjonuje :)
Dziwi mnie fakt, że nie ma w top10 takich perełek jak The Wire...

ocenił(a) serial na 7
Retrospekt

na szczęście wg Ciebie...

użytkownik usunięty
ohpeggysue

Nie tylko według niego dziewczynko.

ocenił(a) serial na 7

wiesz, nie mam ochoty wdawać się w jakies dziwne wirtualne dyskusje więc dam Ci jedną radę: wyjrzyj za okno i jeśli starczy Ci odwagi to wyjdź do parku, może to Cię zrelaksuje i nie będziesz wylewać niepowodzeń tutaj, w Internecie. :)
Pozdrawiam.

Trzymam kciuki

ocenił(a) serial na 10
ohpeggysue

Mówiąc szczerze nie znam lepszego.

użytkownik usunięty
litwosxd

Jak chcesz serial, który poziomem nie odstaje od BB to polecam 'Prawo ulicy'.

ocenił(a) serial na 9

The Wire>BB
Z 2 strony BB to zdecydowanie najlepszy obecnie emitowany serial(tak wiem, niektorzy moga tutaj rzucic mad men ale pozwole sobie sie z tym nie zgodzic)

użytkownik usunięty
danteusz

A to już zależy od tego kto jaki klimat woli. Jedni ciężki nastrój Baltimore, inni słoneczne Albuquerque. Porównywać można te dwa seriale bo są na najwyższym poziomie, ale jakby nie patrzeć opowiadają o czymś innym. Jedynym wspólnym motywem jest sprzedaż narkotyków i po części praca policji (chociaż w The Wire jest na znacznie wyższym poziomie bo zamierzeniem twórców BB nie jest nakreślenie pracy DEA, tylko "stawanie się złym" przez głównego bohatera oraz psychologia postaci).
Jeszcze mógłbym dodać Deadwood (szkoda, że zakończenia takowego nie posiada), Zakazane imperium, Oz, Sześć stóp pod ziemią czy Rodzina Soprano ;)

ocenił(a) serial na 10
Retrospekt

Zgadam sie z toba w 100% , serial jest kozacki ;)

ocenił(a) serial na 10
Retrospekt

Jak dla mnie na 1 miejscu BB/Dexter

ocenił(a) serial na 10
zythar11

no racja, dwa seriale wymiatają, nie wybralabym

ocenił(a) serial na 10
ziuta052

dodałbym jeszcze serial Synowie anarchii