Pierwsze dwa sezony obejrzałem z ciekawości, jakoś bardzo mnie nie pociągały (moje
zainteresowanie stopniowo malało), ale doszedłem do trzeciego, przed którym zrobiłem sobie
przerwę. Jednak zmusiłem się do obejrzenia go, rozkręcił się w ostatnich odcinkach, a czwarty po
prostu mnie zniszczył! Zaczynam piąty, jeżeli BB kogoś zacznie nudzić po pierwszych odcinkach,
niech jakoś się przemęczy, warto ;)
mam nadzieje, że 5 sezon będzie jeszcze lepszy od 4 :D dzisiaj zaczynam oglądanie 5 ~~ :D
5 sezon jest najbardziej dołujący ze wszystkich. Ale również utrzymuje wysoki poziom ! A 14 odcinek to mistrzostwo świata ;)
Chcę jeszcze dodać, że wg mnie najlepsza rola w tym serialu to rola Aaron Paul jako Jesse Pinkman wybitnie zagrał ! ! !
A kto w tym serialu nie zagrał genialnie ? ;) Dla mnie nr 1 to oczywiście B.Cranston w roli Walta. Ale Aaron Paul czy Anna Gunn też byli niesamowici. Wszyscy zasłużyli na swoje nagrody Emmy :)
Zobaczymy.., jest tak jak mówisz ale 3 i 4 ciężko jakoś idzie. Może z dużo oczekiwałam po tych wszystkich "ochach" i "achach" na forach ;-)
Ok, chwilę mi to zajmie, ale pod koniec następnego tygodnia postaram się opisać swój stan :)