Obejrzałem dopiero jeden sezon ,ale jest kozacki ! Zabieram sie do kolejnego sezonu :) Niezły z
nich duet ;P Daja rade chłopaczki,bez kitu :D:D:D
Mogę Cie znacznie pocieszyć. Z każdym sezonem serial jest jeszcze lepszy i nie ma póki co tendencji spadkowych. No może jeden odcinek był zrobiony dla beki pt. "Fly", ale reszta genialna!
Doszedłem juz do 4-tego sezonu :D Po prostu wymiata ten serial. Z tego co czytałem 5 sezon bedzie ostatni...szkoda Dobrze sie go ogląda :) Przypomina mi troche dextera i weeds ;p Ma w sobie po trochu z tych dwóch seriali.
Odcinek fly rzeczywiscie bez sensu hehe cały czas chcieli zabic głupią muche . Chyba mieli kryzys twórczy ,albo którys z pozostałych aktorów sie rozchorował ;P
Na stronie Breaking Bad filmwebu po lewej jest pozycja "Ciekawostki" jedna ciekawostka dotyczy tego odcinka:
"Według słów twórcy serialu Vince'a Gilligana, odcinek trzeciego sezonu zatytułowany "Fly" jest to tzw. "bottle episode" czyli taki odcinek, który został nakręcony za pozostałe z budżetu pieniądze, a który właściwie w żaden sposób nie popycha akcji do przodu."
Poza tym ten odcinek był świetny ;]