Jako że w Polsacie zrezygnowali z tego cudownego serialu to nie mam gdzie go oglądać, a
wciągnął niesamowicie. Wie ktoś może o jakichkolwiek planach wydaniu tego serialu na
DVD? Bo nie mam zamiaru kraść go przez internet, szanuję cudzą robotę (proszę, nie
róbcie mi tutaj tylko dyskusji o piractwie bo wiem że piraci nie przekonają mnie do swoich, a
ja ich do swoich racji).
Przecież co roku wychodzą normalne wydania DVD i BR jak każdego szanującego się serialu i są one dostępne w Polsce. Jedynym problemem może być brak polskiej wersji językowej, ale na zmianę tego stanu rzeczy raczej nie ma co w przyszłości liczyć.
No zapomniałem dodać że chodziło mi o ich wydanie w Polsce, w polskiej wersji językowej własnie. Z Mentalistą też nie było nadziei na wydanie w Polsce, a jednak ktoś się za to wziął.
A ja i tak ci powiem - obejrzyj online/sciagnij bo naprawde warto :P I tak jak buka napisal, dostaniesz DVD nawet na allegro, ale wszystko po angielsku.
Kolego, skoro chcesz być w zgodzie ze swoją uczciwością, to mam dla Ciebie cudowne rozwiązanie - obejrzyj online/ściągnij z Internetu z polskimi napisami, bo inaczej nie zdołasz go zdobyć, a potem (albo przedtem) kup sobie angielskie wydanie DVD. Jeżeli masz w domu oryginał, możesz ściągać z neta kopie zapasowe i to nie jest piractwo. Tak może być?
Tak, właśnie myślałem nad takim rozwiązaniem, tylko się pytałem czy są jakiejś szanse na wydanie polskie, bo jeżeli bym kupił, a za parę miechów by wyszło to by było kiepsko. ;) Dzięki za odpowiedzi, nawet jak się ze mną nie zgadzacie :P
Ale oglądając w ten sposób nie szanujesz pracy autora tak samo jak byś ściągał.
Hmm,ja mam do tego inne podejście.Generalnie nie ściągam filmów czy seriali,bo nie mam na to czasu.Ale BB musiałam obejrzeć wszystkie sezony,bo tak mnie wciągnął :) A nie mam ochoty czekać 10 lat,aż Polsat wyemituje kolejne odcinki,albo czekać na dvd z serialem.