PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325620
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Jako że w Polsacie zrezygnowali z tego cudownego serialu to nie mam gdzie go oglądać, a
wciągnął niesamowicie. Wie ktoś może o jakichkolwiek planach wydaniu tego serialu na
DVD? Bo nie mam zamiaru kraść go przez internet, szanuję cudzą robotę (proszę, nie
róbcie mi tutaj tylko dyskusji o piractwie bo wiem że piraci nie przekonają mnie do swoich, a
ja ich do swoich racji).

ocenił(a) serial na 10
Danio237

Przecież co roku wychodzą normalne wydania DVD i BR jak każdego szanującego się serialu i są one dostępne w Polsce. Jedynym problemem może być brak polskiej wersji językowej, ale na zmianę tego stanu rzeczy raczej nie ma co w przyszłości liczyć.

ocenił(a) serial na 10
buka_power

No zapomniałem dodać że chodziło mi o ich wydanie w Polsce, w polskiej wersji językowej własnie. Z Mentalistą też nie było nadziei na wydanie w Polsce, a jednak ktoś się za to wziął.

ocenił(a) serial na 10
Danio237

A ja i tak ci powiem - obejrzyj online/sciagnij bo naprawde warto :P I tak jak buka napisal, dostaniesz DVD nawet na allegro, ale wszystko po angielsku.

ocenił(a) serial na 10
dawid1420

To że warto kraść to wiem, ale to nie dla mnie argument bym to zrobił. :P

ocenił(a) serial na 10
Danio237

Mialem raczej na mysli ze warto obejrzec serial, a nie warto krasc :p

użytkownik usunięty
Danio237

Kolego, skoro chcesz być w zgodzie ze swoją uczciwością, to mam dla Ciebie cudowne rozwiązanie - obejrzyj online/ściągnij z Internetu z polskimi napisami, bo inaczej nie zdołasz go zdobyć, a potem (albo przedtem) kup sobie angielskie wydanie DVD. Jeżeli masz w domu oryginał, możesz ściągać z neta kopie zapasowe i to nie jest piractwo. Tak może być?

ocenił(a) serial na 10

Tak, właśnie myślałem nad takim rozwiązaniem, tylko się pytałem czy są jakiejś szanse na wydanie polskie, bo jeżeli bym kupił, a za parę miechów by wyszło to by było kiepsko. ;) Dzięki za odpowiedzi, nawet jak się ze mną nie zgadzacie :P

Danio237

Można obejrzeć BB w necie online,bez potrzeby ściągania go. Serial jest z polskimi napisami.

ocenił(a) serial na 10
Gianna_2

Ale oglądając w ten sposób nie szanujesz pracy autora tak samo jak byś ściągał.

unknow1

Hmm,ja mam do tego inne podejście.Generalnie nie ściągam filmów czy seriali,bo nie mam na to czasu.Ale BB musiałam obejrzeć wszystkie sezony,bo tak mnie wciągnął :) A nie mam ochoty czekać 10 lat,aż Polsat wyemituje kolejne odcinki,albo czekać na dvd z serialem.

ocenił(a) serial na 10
Gianna_2

,,Nie miałem ochoty" to powód? lol

Danio237

hehehehe :D Każdy powód jest dobry ;)

ocenił(a) serial na 10
Danio237

Powiem Ci tak. Pobierz wszystkie sezony z internetu i obejrzyj. Nie ma tego jak dostać po polsku w Polsce. Natomiast kiedy wreszcie wyjdzie na DVD w naszym języku, wtedy kup. Nie będziecie wyrzutów sumienia.