PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325525
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Najlepszy serial

ocenił(a) serial na 10

Nic dodać nic ująć. Od pierwszego odcinka wciąga tak mocno, że po prostu nie mogłem usiedzieć w miejscu, MUSIAŁEM włączyć kolejny odcinek. Fakt, trochę przynudzają te długie sceny w stylu śniadanie no i irytująca Skyler... Ale i tak jest wyśmienicie. Bez Skyler nie byłoby tak ciekawie, pod koniec sam nie wiedziałem, komu w końcu kibicować - Walterowi czy Skyler. Świetne sceny, świetne czarne charaktery, świetni aktorzy (Bryan Cranston to jakieś cudo - w Malcolmie grał nierozgarniętego ojca, a tutaj gangstera - mistrzostwo!), wszystkie odcinki były świetne. Nie, był jeden, w którym łapali tą muchę w labolatorium Gus'a, nic się w nim nie działo i można było go sobie odpuścić. No gwarantowane 10/10 :D

ocenił(a) serial na 10
MarcioHan

Osobiście wydaje mi się, że House of Cards jest lepszy, ale to moja opinia :)

ocenił(a) serial na 10
Kaineko

Jeśli są to podobne klimaty - to obejrzę :) Przeczytałem, że to coś o polityku, który się mści na prezydencie... Z ciekawości obejrzę pierwszy sezon ;)

ocenił(a) serial na 9
MarcioHan

Bryan Cranston jest genialny. Dopóki jego postać była w nowej Godzilli ten film dało się oglądać, potem musiałem wyłączyć. Lubię tego aktora. W Malcolmie też pozytywnie.
House of cards to inna bajka, ale też dobry serial i również otwiera oczy na pewne sprawy choć w innej dziedzinie niż ta z BB.

ocenił(a) serial na 10
ciosina

Właśnie dlatego podejrzewam, że House of Cards mi się nie spodoba, gdyż to inny klimat :) Ale Better Call Saul wyszło, obejrzałem pierwsze 3 odcinki i wciąga jak Breaking Bad, nawet szybciej, bo już w drugim odcinku :D

użytkownik usunięty
MarcioHan

"Breaking Bad" i "Rodzina Soprano", a dopiero później cała reszta.