Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 333 tys. ocen
8,8 10 1 333440
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Niesamowite

ocenił(a) serial na 10

Właśnie podciągnąłem ocenę z 9 na 10. To jest coś niewyobrażalnego jak ten serial utrzymał poziom przez te wszystkie lata. BB powinien dożywotnio utrzymać się w pierwszej trójce serialów w rankingu. Już niebawem przeklęta pustka ogarnie nas, ale póki co trzeba się się przygotować na finał tego arcydzieła. Na samą myśl mnie aż rozsadza. Ave Breaking Bad :]

ocenił(a) serial na 10
seboes

Sprawdź ocenę Ozymandiasa na imdb. Prawie 12 tys głosów - 10/10. To jest nie do pojęcia.

ocenił(a) serial na 10
Kasiek_haz

Tak tak widziałem ją dzisiaj. Wszystkie odcinki drugiej części tego sezonu są świetne a samą końcówkę wynieśli na poziom bardzo wysoki, ciężki do pobicia przez któryś z innych seriali, gdzie końcówka już dogrywana by zamknąć jakąś klamrą historie.

seboes

Jeden z nielicznych, jeśli nie jedyny, serial który przez 5 sezonów trzyma poziom. Wg. mnie śmiało można go określić najlepszym serialem w historii.

seboes

Ja powoli szykuje się na postserialową żałobę. Naprawdę nie wiem, czy po finale Breaking Bad będzie jakikolwiek sens zasiadać do jakiegokolwiek innego serialu.

ocenił(a) serial na 9
seboes

Fakt, nie znam innego serialu,który z sezonu na sezon był coraz lepszy. Zawsze jakość serialu była spadkowa., co sezon to gorszy. Natomiast BB jest wyjątkiem. Aż szkoda,że to już koniec.