Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 334 tys. ocen
8,8 10 1 333833
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Nowy fan

ocenił(a) serial na 10

Za waszą namową obejrzałem 1 sezon. I co? Bardzo dobry. Dużo inteligentnego humoru. Na pewno obejrzę cały serial. Na razie daje mu mocną 8.

jacekturysta

Witaj w klubie ;-)

ocenił(a) serial na 10
jacekturysta

No i zajebiscie dalsze sezony są jeszcze lepsze

ocenił(a) serial na 8
jacekturysta

parę dni temu obejrzałem 1 sezon i co? uważam że serial jest dobry, ma swój klimat, akcja się rozkręca ale czy to genialny serial jak niektórzy się rozpisują?Jest kilka scen które mi zapadło w pamięć ( jak choćby ta z rozmową wszystkich na kanapie z poduszką, gdzie szwagierka chemika go poparła)
po 1 sezonie uważam że serial zasługuje na mocne 7 i biorę się za kolejny,

ocenił(a) serial na 10
doggz

Pierwsza seria jest zdecydowanie najsłabsza i ma charakter komediowy, z gatunku komedii kryminalnej. Kolejne serie skręcają w kierunku dramatu kryminalnego, i są coraz lepsze. Ostatnia seria to coś z gatunku tragedii, prawdziwe arcydzieło, które można porównać tylko do tragedii Szekspira czy starożytnych epopei. Obejrzałem cały serial w 3 tyg., skończyłem w tą niedzielę, 16.03.2014 r. i z całą pewnością mogę powiedzieć, że jest to najlepszy obraz filmowy, jaki kiedykolwiek obejrzałem w swoim 34-letnim życiu ever, a wież mi, obejrzałem tysiące filmów. To zdumiewający serial, genialny. Nigdy po pierwszej serii nie powiedziałbym tego o tym serialu, ale mówię z perspektywy całości. Wybitne dzieło. Niesamowite, jak ta historia jest zagrana i opowiedziana, jak doskonale nakręcona. Oglądaj dalej, polecam.

ocenił(a) serial na 10
Matakorkowa

Świetna komentarz - zgadzam się w 100%.

ocenił(a) serial na 10
Matakorkowa

Oby. Odpowiadałoby mi to.

ocenił(a) serial na 9
jacekturysta

2 sezon zdecydowanie jeszcze lepszy od pierwszego, więcej się dzieje, akcja się rozwija (szczególnie ostatnie odcinki-sztos).

ocenił(a) serial na 10
jacekturysta

Stałeś się fanem najlepszego serialu świata. I nie jest to subiektywne zdanie wielbiciela BB, lecz opinia niemal wszystkich krytyków i milionowej rzeszy widzów.

ocenił(a) serial na 10
killer83_2

popieram dla mnie bije nawet sopranos