Może i ciekawy, ale nie umywa się nawet do "Gry o Tron". "Wikingowie" też lepsze według mnie
mimo że słabiej oceniane. Nie rozumiem dlaczego ludzie się tak podniecają tym serialem. Jak dla
mnie 8/10, może kolejne odcinki i sezony zmienią moją opinie :P
Ogladam Gre o Tron i tak samo moge napsiac ze nie umywa sie do BB..glupie masz myslenie..jedenmu to sie podoba innemu co innego proste..
W grze o tron 90% to monologi..czasami mozna sie zanudzic... bo gadaja i gadaja przez dlugi czas..... Wdalszej czesci serialu jest ciekawiej..cos zaczyna sie dziac ...,ale kazdy tak to jest ,kazdy serial ma swoja tematyke.
Może masz trochę racji, o gustach sie nie dyskutuje :p Dochodze do końcówki 2 sezonu no i rzeczywiście powoli sie rozkręca ;) Ale nadal uważam że GoT to najlepsze serial ever, HBO mogłoby jeszcze zrobić Wiedźmina ;D
Skoro mówisz, że pod koniec drugiego sezonu się rozkręca, to Gra o Tron, niedługo zejdzie na drugi plan. Zaręczam Ci.
O nie, jestem pewien że nadal będę uważał Gre o Tron za najlepszy serial wszech czasów :D
A w kwietniu 4 sezon <3
Ja oglondam Gre o tron nawet fajny serial. Ale mi sie wydaje że breaking bad jest lepszy :D. Zobaczymy jak wypadnie 4 sezon
Hmm jest wiele świetnych seriali np: Robin of Sherwood, Twin Peaks, X-files, Oz, Sopranos, The wire,
Rzym, Dexter, Breaking bad, Zakazane imperium, Borgias, Gra o tron.
Mimo wielkiej sympatii do Robin of Sherwood i Rzymu jak dla mnie
trzy najlepsze z wyżej wymienionych nich to Twin Peaks, Breaking Bad, Gra o tron.
Jednak z wybraniem jednoznacznie najlepszego miałbym problem.
Twin peaks od zawsze był nr 1 wśród seriali, ale Breaking Bad zrobił coś bardziej niespotykanego,
bo w czasach, kiedy kręci się dużo dobrych seriali wybił się na tle wszystkich.
Sądzę, że Breaking Bad to najlepszy serial Tv jaki kiedykolwiek nakręcono :)
no tak, Gra o tron fajny serial ale to na tyle. Efekty specjalne i scenografia super, ale to na tyle. Wątki mnie jakoś nie ujmują. Oglądam, ale bez szału. Co do Wkingó, też super serial, tylko to zupełnie inna bajka niż BB, inne rzeczy bierze sie pod uwage oceniając serial historyczny. Dziwnie sie czasem czyta niektóre komentarze. Na razie jestem na 1 sezonie BB i jade dalej :)