Serial (całokształt) oceniłem na 10 już po obejrzeniu 4 odcinków! Żaden odcinek nie wzbudził we mnie takiego dreszczu jak od zimna co pierwszy 4 sezonu. Ta scena z [SPOJLEEEEEER] zamordowaniem Victora przez Gusa - mistrzostwo! Najlepsze było jak rozpuszczali go w kwasie (nie żebym był sadystą :D) i ta mroczna muzyczka, prawie jak z reklamy na Fox American Horror Story. Jednak szkoda, że nie dali tej sceny na koniec odcinka - wtedy byłoby więcej dramaturgii :D. Za ten odcinek dałbym serialowi ocenę 11.
dla mnie najlepsza scena to gdy gus schodzi po tych schodach i ten stukot normalnie osrać się można ze strachu do tego kolesia : D
Gale na miejscu Walta i Jessego na pewno by się osrał :D. A jeżeli już o nim mowa to w tym samym odcinku jak policja była w domu Gale'a, to była scena z pokazanymi zwłokami tego nerda i widziałem taką plamę na spodniach, ale chyba mi się zdawało xD.
A dla mnie rewelacyjną sceną było zamordowanie Gustavo "Gus" Fringa. Ostatnio znalazłam nawet filmik, który pokazuje jak przygotowano scenę z czaszką, jak ktoś ma ochotę zobaczyć to proszę :) http://www.theinsider.com/tv/52541_Breaking_Bad_Gus_Death_Special_Effects/
http://www.facebook.com/pl.breaking.bad
Dzięki za spojler!!! Teraz już serial będzie dla mnie nudny, bo i tak wiem co się stanie...
No i znowu jak zacznę oglądać 5 sezon to mi ktoś zaspojleruje nie pisząc wcześniej "SPOJLER"".
Więc bądź krok do przodu i nie wchodz tutaj poki nie obejrzysz ostatniego dostepnego odcinka :]
Dlatego nie powinno się czytać forum serialu, którego nie obejrzało się do końca. Przykro mi, ale masz nauczkę.
Szczerze mówiąc jestem zdziwiona Waszymi negatywnymi komentarzami. Na forum każdy ma prawo wyrażać swoje odczucia względem filmu, komentowania jego scen itp. Moim zdaniem osoby, które na serio nie chcą wiedzieć co wydarzy się w kolejnych odcinkach, nie powinny odwiedzać takich miejsc jak te.
Oczywiście przepraszam, że nie dodałam, że to spoiler, następnym razem będę pamiętać :)
Pozdrawiam :)
Założyłem ten temat, bo chciałem poznać opinie innych użytkowników na temat pierwszego odcinka czwartego sezonu, a nie info o końcu czwartego sezonu! Pomyśl: wystarczyło napisać "SPOJLER" i każdy byłby szczęśliwy, a tak człowiek czyta wszystkie posty i nagle trafia na taką wypowiedź jak twoja. No i jak człowieka ma szlag nie trafić, gdy dowiaduje się ważnego wydarzenia dotyczącego serialu. Brak słów. Jeszcze się dziwisz, że "negatywne komentarze". A jakie mają być? Mamy Ci dziękować za spojler?! Bitch please...
Przynajmniej ci nie powiedziala jak go zabija :P A to tez jest ciekawy sposob. Mimo spoilera jeszcze masz na co czekac;P