PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 328 tys. ocen
8,8 10 1 327834
9,2 70 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

troche przesadzili z tym klepaniem pieniedzy i tą televizją ale jest ok, ciekawe jak skonczy sie ich rozstanie? odejdzie na dobre?

ocenił(a) serial na 10
quriozum

przesadzili? dlaczego?

nie widzę w tym przesady, raczej dodało to trochę do filmu, jakiś emocji.

użytkownik usunięty
quriozum

Nie nie odejdzie wg mnie.. raczej przez caly sezon Walt bedzie sie tlumaczyl i przekonywal bla bla bla... swoja droga ona ma do niego pretensje a sama sie do szefa przystawia.. o i tu moze byc kolejny watek.. Skyler bedzie "krecic" z szefem a Walt bedzie sie wsciekał

ocenił(a) serial na 10
quriozum

odcinek ogolnie ok... ale nie do konca zrozumialem powod ojca tej narkomanki zeby spowodowac ten wypadek lotniczy...? o troche to odbiegalo od tego wszystkiego... wiec nie do konca powinien sie tak zakonczyc sezon... ale i tak ogolnie zadowolony jestem

ocenił(a) serial na 10
kakashi_m4

Ja myślę, że ten wypadek lotniczy i ten misiek w basenie miały charakter symboliczny. W każdym razie trochę to "nie do wiary" ale jednak prawdopodobne.

kakashi_m4

On nie zrobił tego specjalnie moim zdaniem. Przecież był roztrzęsiony po stracie córki i nie był w stanie ogarnąć wszystkich samolotów - zdarza się.

ocenił(a) serial na 10
quriozum

Możliwe spoilery.

Ja jestem odrobinę rozczarowana. Zderzenie dwóch samolotów? Do tego Skyler i Walter Jr nieziemsko mnie irytują. Póki co dobrze, że Jane kopnęła w kalendarz, póki siedziała na ganku i paliła fajki było ok, ale później je chciwość jakoś nie przemówiła do mnie.

użytkownik usunięty
JARA

Dla mnie Walter Jr jeszcze ujdzie ale Skyler... o moj boze ja gdybym byla jej mezem minuty z nia bym nie wytrzymala... Zyje w swoim swiecie, ma o wszystko pretensje do Walta i jeszcze sie przystawia do szefa...
Podzielam tez opinie co do Jane

ocenił(a) serial na 10

Niby między Skyler a Waltem było ok, ale i tak odnosiłam wrażenie, że ma jakiś wieczny problem do niego, że ciągle jej coś nie pasuje.

użytkownik usunięty
JARA

No tak... choc fakt faktem musze przyznac ze choc to irytuje dodaje tez klimatu serialowi..

ocenił(a) serial na 10

Ja myślę sobie, że w dalszych sezonach będzie kontynuowany wątek Walta i Gretchen, bo tą dwójkę zdecydowanie coś więcej łączyło, co jeszcze nie zostało do końca powiedziane. Skyler myślę zejdzie na drugi plan, właściwie to nawet nie sądzę, żeby Walt z nią był. Od początku jest kreowana na postać trudną do zniesienia, z Waltem jest wyłącznie dlatego, że ma go pod pantoflem, ale kiedy on stanie się kimś to już ich razem nie widzę. Poza tym zdaje się, że coś łączy ją z szefem, czy też łączyło. Na jego machlojki jest w stanie przymknąć oko, a do siostry się sadzi o kradzież w sklepie, czy też ma wieczne pretensje do Walta. Czekam na kolejny sezon.

ocenił(a) serial na 10
quriozum

czy ktoś miał może problem z 13 odcinkiem w 720p ?? ściągnąłem już chyba 3 wersje z rapida i ciągle nie chce mi się odtworzyć, mam najnowsze kodeki k-lite. Plz help!!!

ocenił(a) serial na 9
Trawka88

SpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpo ilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoile rSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSp oilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoil erSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerS poilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoilerSpoiler

It`s obvious that....
ze Walt przezyje ;) Chodzi mi o migawki na poczatku odcinkow chyba z 6sciu gdzie widac ten basen, miska z urwanym okiem, okulary walta, wszystko jako dowod rzeczowy pakowany w worek foliowy. No i potem scena gdzie widac rozbity samochod i 2 biale("czarne") worki ze sztywniakami. Skoro Skyler pojechala, Juniora tam nie bylo, Hank i Marie tez nie, Jessie jest na wakacjach, a Walt trzyma ten serial przy kupie to w workach nie ma nikogo znajomego.
Serial ciekawy, porusza moralne aspekty zycia. W koncu robil to dla dobra rodziny, wiedzial, ze umrze, a tymczasem ma pieniadze o ktorych marzyl, nie moze ich wydac, zona go nienawidzi, a on sam nie za bardzo wybiera sie na drugi swiat po operacji.