PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325755
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Pamiętam,

ocenił(a) serial na 10

jak moim nr 1 wśród seriali był Dexter...
Teraz uśmiecham się pod nosem....
Przez przypadek natknęłam się na BB. Został mi ostatni odc. 2 sezonu i znów nocka zarwana, do końca 5 sez. jeszcze daleko, a ja cały czas chcę wiedzieć co dalej!
Za scenariusz i tak idelanie dobranego głównego bohatera - Alleluja!
Najlepszy!!! Oglądajcie! Jak ktoś pisał, że 4 pierwsze odcinki bardziej traktują o osobistych sprawach Mr . Wait'a, tak potem nie odejdziecie od ekranu.

ocenił(a) serial na 10
aichasz

Genialny serial....

ocenił(a) serial na 10
aichasz

Ja jestem w połowie 3. sezonu, ale od paru dni idę takim tempem, że zaraz będę na bieżąco, serial może nie jest arcydziełem, ale ma w sobie coś, co przyciąga, ode mnie solidne 8, a jak skończę, to może nawet 9, bo aktualnie to takie pewne 8.5, ale do 9 troszkę brakuje.

ocenił(a) serial na 10
Wizjoner

Nie zdziwię się jeśli po obejrzeniu całości Twoja ocena wzrośnie o 2 oczka w górę.

ocenił(a) serial na 10
Zetalot

Zdecydowanie mam taką nadzieję!

ocenił(a) serial na 9
aichasz

Typowy schemat, niedawno sama przez to przechodziłam:
1. Szukasz czegoś, co zastąpi Dextera.
2. Odkrywasz BB i zarywasz noce oglądając kolejne odcinki.
3. Dajesz mocne 8 w okolicach 2 - 3 sezonu.
4. Dajesz 10 po obejrzeniu wszystkich dotychczas wyemitowanych odcinków.
:-)

ocenił(a) serial na 10
Imogena

...połowa sezonu 4, nie no szkoda że 11 nie można dać...:)))

aichasz

Aaaaaa nie denerwujcie mnie, ja już dawno po BB i teraz dopiero odkryłem tego durnego dexia który przy 3 sezonie już mnie zmógł :

ocenił(a) serial na 10
Polemonek

oj tam, wymęcz ten 3 sezon bo 4 jest świetny, naprawde warto! No a co do BB to też przez Dexa trafiłem i naprawde serial z sezonu na sezon jest lepszy, fenomen! :)

użytkownik usunięty
Polemonek

Obejrzyj do 4 sezonu, potem sobie daruj... chyba, że chcesz sobie całkowicie zniszczyć opinię o tym serialu.