PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325620
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Pierwszy sezon

ocenił(a) serial na 9

Pierwszy sezon może trochę zamula ale od 2 sezonu zaczyna się konkretnie.Serial miażdży system. Polecam każdemu

ocenił(a) serial na 9
xtckrk

IMO właśnie pierwszy sezon zdecydowanie najlepszy(9/10). Jakoś do połowy drugiego sezonu jest jeszcze ten specyficzny klimat. Potem jest słabiej, na tyle że trzeci sezon nie ma właściwie czym do siebie przyciągnąć a w czwartym brakuje "tego czegoś".

ocenił(a) serial na 9
sarenkaf

Napisałem tak bo wiele osób po oglądnięciu 3 czy 4 odcinków pierwszego sezonu tak stwierdziło . A powinni zobaczyć jeszcze 2 sezon i prawdopodobnie zmienili by zdanie .Dla mnie chyba 2 sezon najlepszy , nie pamiętam tak dobrze 1 sezonu .Dosyć dawno oglądałem to ,jedynie 1 i 2 odcinek pierwszego sezonu pamiętam dobrze

ocenił(a) serial na 10
xtckrk

Zgadzam się, że pierwszy sezon był najsłabszy, chociaż i tak dobry. Akcja zaczęła się tak naprawdę rozwijać od 2 sezonu i dopiero wtedy pokochałem ten serial. Nie obejrzałem jeszcze tylko 4 serii, ale jak na razie każdy kolejny sezon jest lepszy od poprzedniego. 1 serii dałbym 7/10, drugiej 8/10, a trzeciej już 9,5/10. Przede mną jeszcze czwarty sezon, który podobno jest najlepszy, tak więc mam nadzieję, że tendencja zwyżkowa utrzyma się do końca serialu :)