PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 324 tys. ocen
8,8 10 1 323607
9,1 62 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Plakat

użytkownik usunięty

Proponowałbym zmienić plakat na obecny premierowy z V sezonu. W końcu 2 sezon mamy już dawno za sobą, przyczepę również :)

ocenił(a) serial na 8

Dokładnie plakat 5 seoznu wymiata. Popieram!

ocenił(a) serial na 10

Wg mnie najlepsze są sezonu 3 oraz 4(jak w moim avatarze).

użytkownik usunięty

A tak przy okazji - zauważyliście ten karabin na plakacie V sezonu? Co o tym sądzicie? :)

ocenił(a) serial na 8

Walt nie bedzie się za przeproszeniem pie*dolił :D

użytkownik usunięty
sysunia22

No właśnie. Po co używać colta, skoro można kupić CKM i porozwalać paru cwaniaczków ;D
Oj, będzie się działo, w ogóle twórcy serialu idealnie tworzą plakaty premierowe. Można tyle z nich wywnioskować pomimo tego, iż aż tak dużo się na nich nie znajduję - to coś pięknego. uwielbiam takie zagadki. Mam nadzieję, że jeszcze ich parę przed premiera zastaniemy :)

ocenił(a) serial na 8

A hasło z królem? Skojarzyło mi się z umarł ktról niech zyje król. Jesse?

użytkownik usunięty
sysunia22

To jest coś w stylu: "wszyscy obwołują/okrzykują króla" (wiadomo czego króla). Zapewne uzyskał taką reputację, że niejeden gangster bałby się mu sprzeciwić.

Chociaż trzeba przyznać, że skoro już nie ma Jessego na plakacie, to znaczy, że albo się wycofał, albo Walter go zaciukał :P

ocenił(a) serial na 10

Spójrz na Jessego, jak mu zależy na Andreii i Brockowi, bardzo źle znosi śmierć, cała sprawa z kartelem go przeraziła, to nie jest miejsce dla niego. Jeszcze cała sprawa z otruciem Brocka. To, ze go nie ma na plakacie raczej bym interpretowal, ze chlopak sie poprostu wycofal, ma dosyc ciaglego zycia z nozem na gardle. Chce sie zaopiekowac Andreą i bachorem (dawal im kase). Czy dalej bedzie cos kombinowal z Waltem? W sumie ich relacje to byl kluczowy motyw wserialu, gdyby Jesse sie wycofal nie bardzo moge wymyslec co by mial dalej robic w serialu. Ale zeby Walt go zabil? No way.

Też proponuję zmianę. To, że Polska tv jest opóźniona (nawet nie wiadomo, czy i kiedy w Polsacie będzie drugi sezon), nie musi oznaczać, że polski filmweb też!

http://www.facebook.com/pl.breaking.bad
http://www.facebook.com/pl.breaking.bad