PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325525
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Wie ktoś może, kto mógłby być potencjalnym polskim dystrybutorem tego serialu na DVD? Bo serial jest genialny i fajnie byłoby mieć go w swojej kolekcji.

użytkownik usunięty
lv_porta

U nas nawet żadna tv nie wykupiła praw do jego emisji więc ciężko mi sobie wyobrazić edycję dvd, która z reguły jest wydawana po emisji serialu w tv.

Zawsze możesz kupić wersje wydawane w Stanach. Aż tak drogie nie są i kilka ciekawych dodatków zawierają.

ocenił(a) serial na 10

No właśnie i to "boli", że musi być najpierw TV a potem DVD (i to nie zawsze Californication jeszcze nie wydali... Diabli Nadali także.. :D) Mam nadzieję, że HBO, czy Canal+ by wykupiły prawa do emisji i potem chop na DVD...

ocenił(a) serial na 10
lv_porta

ale lepiej żeby pokazała to jakaś lepsza stacja (czyt. canal + raczej nie hbo bo ta stacja raczej swoje seriale pokazuje) niż taka jak axn format obrzu 4:3 jakość kasety vhs

użytkownik usunięty
liveprez

Mi to bez różnicy jaka stacja go pokaże (jeżeli w ogóle)
Po 1 każdy fan serialu i tak już go oglądał
Po 2 wersja z lektorem to dla mnie najgorsze co może być - zero klimatu co najlepiej pokazuje Dexter w wykonaniu tvn, w Breaking Bad wyglądało by to podobnie.
Po 3 mówimy o wersji dvd/blu-ray - gdzie obraz, dźwięk każdy sobie dobierze wg własnego "widzi mi się"