Pomocy, obejrzałem już sporo seriali i większość mi się pokończyła albo jest przerwa w nadawaniu ;-) Polećcie mi cc oglądać z tych seriali albo może jakiś inny w tych klimatach itp. ;-) z góry wielkie dzieki :)
- Zakazane imperium
- Rodzina Soprano
- The Wire
- Mad Men
- Synowie Anarchii
Chce się zabrać za któryś z tych ale nie wiem za który. Potrzenuje czegoś takiego że nie można się doczekać następnego odcinka! :)))
No i czego dobrego zarazem ;)
Ciężko znaleźć serial dorównujący Breaking Bad. Z tych co wymieniałeś to polecam 2 pierwsze pozycje tzn. Zakazane Imperium i Rodzina Soprano. Mają podobną tematykę ale całkiem inny klimat niż w BB. Reszty nie oglądałem to nie będę oceniał.
Ewentualnie jak nie oglądałeś to zobacz:
Dexter
The Walking Dead
Gra o tron
Zdecydowanie Rodzina Soprano. Wchłaniałem odcinki jeden po drugim, a po obejrzeniu wszystkich nastała pustka w mojej głowie na dobrych kilka dni. Od 2 sezonu ostro się wkręciłem, chociaż pierwszy sezon również był ciekawy.
gorąco polecam Shameless US :D inny klimat niż BB, ale tak samo wciągający ;]
Obejrzałem 5 odcinków Zakazanego Imperium i zwątpiłem. Ten serial do mnie nie przemawia. Obecnie na oglądam Dextera oraz The Walking Dead.
Dexter dobry, na pewno będziesz kontynuował, nie wiem gdzie juz jestes, ale nie zniechęć się tylko po 3 sezonie, gdyż faktycznie może trochę jest niższych lotów, ale potem 4 nadrabia wszystko.