PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325620
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Od pierwszego odcinka można się domyślić jak skończy się cały serial. Tak to już jest gdy ktoś się zaczyna bawić w bandytę.

ocenił(a) serial na 10
BOB_76

To tak jakby powiedzieć: po co żyć, skoro wiadomo, że się umrze? Na początku możesz przewidzieć jedynie, że nie skończy się to dla niego za dobrze. Ale co się zdarzy po drodze- nie

BOB_76

Bawić w bandytę? Produkowanie czegoś, co wszechwładcy zdelegalizowali, czyni z człowieka bandytę? Odbierz sobie życie, proszę, bo życie mentalnego niewolnika nie ma wartości. Przypominam też, że dokonywanie przez Waltera czynów agresywnych wynikało z tego, że ktoś inicjował agresję wobec niego.

ocenił(a) serial na 10
ardek123

"Produkowanie czegoś, co wszechwładcy zdelegalizowali" "życie mentalnego niewolnika"

Dobrze, że wszechwładcy to zrobili, bo życie w świadomości, że po legalizacji narkomani mogą wpłynąć czynami na nasze życie "mentalnych niewolników" byłoby straszne.

"dokonywanie przez Waltera czynów agresywnych wynikało z tego, że ktoś inicjował agresję wobec niego."

- Gale
- Mike
- Jane
- Lydia
- 9 świadków w więzieniu
- 2 rozjechanych dilerów w s03e12

Żadne z nich bezpośrednio nie inicjowało wobec niego agresji.

maria_roszk

"życie w świadomości, że po legalizacji narkomani mogą wpłynąć czynami na nasze życie"
BO TERAZ WCALE NIE MOGĄ KUPIĆ NARKOTYKÓW I WPŁYNĄĆ NA TWOJE ŻYCIE. Powtarzasz głupoty, których nigdy tak naprawdę nie zweryfikowałaś jakimiś procesami myślowymi, a mafia i politycy robią na tym hajs. Gratuluję.

Z Mike'iem mogę się zgodzić. Co do reszty, to trzeba patrzeć na całą sytuację, a nie jeden punkt w przestrzeni.

ocenił(a) serial na 10
maria_roszk

Lydia zdecydowanie zasługiwała na swój los- the bitch had to go!

ocenił(a) serial na 6
BOB_76

Dokładnie. Wszystko jest przewidywalne. A poza tym, że tak jest to sami pokazują zakończenia sezonów na ich początku, albo czasem zaczynaja odcinek i pokazywania zakończenia odcinka. Porażka.

ocenił(a) serial na 10
Gonaa

Dla ciebie słowo retrospekcja nie jest znane... IQ kamienia tak jak ktoś wspomniał wcześniej nikomu nie ujmując ktoś kasy w marketach musi obsługiwać.

ocenił(a) serial na 6
veritas2309

Skoro mam IQ kamienia to widocznie nie jest mi znane i musisz zaakcetować mój wrodzony idiotyzm. Nic się już z tym nie da zrobić. Taka się urodziłam. Zaakceptuj to. Niestety nawet na kasę w markecie się nie nadaje, bo to dla mnie zbyt skomplikowane.