Skończyłem oglądać właśnie pierwszy sezon i nasuwa mi się jedno pytanie na które nie umiem znaleźć odpowiedzi w innych tematach. Co Walter zrobił z ciałem "Szalonej ósemki", którego udusił w piwnicy? Będzie to wyjaśnione w dalszych sezonach czy nie? Pytam bo większość scen w serialu jest wyjaśniona tak jakby od A do Z a to tak jakby pominięto... hmmm? Oglądałem uważnie więc wątpię, że mogła umknąć mi ta scena.
A jednak umknęło :) Rozpuścili jego ciało w wannie pełnej kwasu(kwas był tak żrący,że aż cała wanna spadła przez sufit do pokoju piętro niżej)
Nie, w wannie było ciało Emilia. Możemy się sami domyślić, że White zdobył odpowiedni pojemnik i tym razem rozwiązał sprawę jak należy.
Dzięki za odpowiedź, bo myślałem już że faktycznie coś przeoczyłem ;) Dokładnie w wannie było ciało tego drugiego co zginął od razu w kamperze. Tak jak piszesz, co stało się z 'Szaloną ósemką", sami możemy się tylko domyślać ;) pozdrawiam.
Chyba jednak mi nie umknęło, ale już litwosxd, wyjaśnił :P mimo wszystko dzięki za odp.
No problemo. chyba pierwszy raz czegoś zapomniałem... Jednak minęło już sporo czasu. Ale spoko. Jak będziesz jeszcze miała jakieś pytania to wal śmiało. Tutaj wszyscy chętnie pomogą.