PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325620
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Rewelacja!!

ocenił(a) serial na 10

Obajrzałem wszystkie sezony niemal jednym tchem! Szkoda, że to już koniec ale....czy na pewno?:) Mała furtka w sumie jest:)

ocenił(a) serial na 10
pepes

Nigdy jeszcze nie oglądałem serialu, który by mnie tak wkręcił jak BB. Przydałoby sie więcej odcinków.

ocenił(a) serial na 9
Halvard

To polecam kultowy "Twin Peaks". Bardzo dobre są też produkcje HBO, bo dbają o scenariusz, aktorstwo, dialogi:
Oz, Sopranos, Sześć stóp pod ziemią, The wire, Rzym, Zakazane imperium, Gra o tron, True Detective.
Polecam :)

ocenił(a) serial na 10
returner

Twin peaks obejrzałem. Pierwsze części mnie wkręciły ale końcówka słaba. Podobnie z Dexterem.
A w BB "walec" od 1 do ostatniego odcinka. (Z wyjątkiem tego "mucha" czy jakoś tak:)

ocenił(a) serial na 9
Halvard

Wiesz co do najlepszego serialu ever zdania są podzielone :)
Długo był uważany za taki Twin Peaks. Ten klimat i oryginalność jest nie do podrobienia.
Ale Breaking Bad jest zapięty na ostatni guzik, serial wręcz idealny.
No i pozostają jeszcze wybitne produkcje HBO, które dba o realistyczność,
scenariusz, dialogi, aktorstwo, rozmach : Sopranos, The wire, Rzym, Gra o tron.
Każdy z tych sześciu seriali można nazwać tym najlepszym, choć Rzym trochę za krótki,
bo początkowo miały być 4 sezony.

ocenił(a) serial na 10
returner

Ostatnio mi" the wire" polecają. Chyba się skuszę.

ocenił(a) serial na 9
Halvard

Jak dla mnie to:
Breaking Bad > Twin Peaks > Gra o tron > Rzym > The Wire > Sopranos > Oz > Zakazane imperium
Aczkolwiek jak ktoś nie przepada za klimatami starożytności/średniowiecza to może Gra o tron/Rzym
uważać za gorsze od np: The wire czy Sopranos, które są niesamowicie realistyczne.
Bardziej od Breaking bad.

ocenił(a) serial na 10
returner

Dzięki za pomoc!! Sięgnę po "the wire"
pzdr.

pepes

Teraz czekać do listopada na Better Call Saul.

ocenił(a) serial na 10
pepes

jak dla mnie ostatnie odcinki 5 serii były już trochę dołujące :/
poza tym to przydałoby się kolejne 5 sezonów aby zapełnić pustkę po skończeniu serialu :D

paan24

Właśnie skończyłem oglądać ostatni odcinek. Jedyny serial jaki widziałem, który nie tylko trzyma poziom, ale jest lepszy z sezonu na sezon. Szkoda, że się skończył, ale z drugiej strony trzeba docenić to, że było to dzieło zaplanowane w najmniejszych szczegółach i dopracowane do perfekcji. Obawiam się, że gdyby opowiadać historię dalej, mogła by być niepotrzebnie naciągana - po co psuć coś, co jest idealne?

ocenił(a) serial na 10
pepes

Świetny serial. Ja niestety dopiero widziałem 2 sezony. 21 maja wychodzi na dvd sezon 3. Już zamówiłem i nie mogę się doczekać.

ocenił(a) serial na 10
jacekturysta

ja kupuje seriale tylko na blue-ray na dvd dla mnie słaba jakość

ocenił(a) serial na 10
Adi323_filmweb

Dla mnie jakość DVD jest wystarczająca. Zauważ że w Polsce nie wszystkie seriale wychodzą na Blu-ray.. O różnicy w cenie nie wspominając.

ocenił(a) serial na 10
jacekturysta

Kurde internetu nie masz?:D

ocenił(a) serial na 10
Replikant1

Niestety mam tylko mobilny, z limitem transferu 12GB. Na codzienny internet i YOU TUBE wystarczy. Ale na ściąganie filmów już nie.