Wraz z finałem Mad Men AMC zaczyna promocję swojego drugiego killera - na początek
krótki teaser:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A_jphULKZ4E
W ciągu najbliższego miesiąca na pewno pojawi się jeszcze wiele podobnych trailerów,
wywiadów, zdjęć zza kulis itp., więc wklejajmy je najlepiej w jedno miejsce.
To doskonały pomysł, bo tym samym mega wojna H&H przeniesie się również na grunt osobisty, co tylko bardziej pokomplikuje sprawę :)
nie porównujcie mi tu aktualnej formy BB z Dexterem,bo ten drugi serial jest w tym momencie kompletną porażką i idealnym obrazem dla hasła "od bohatera do zera"
No tak, całe terytorium po Gusie jest dla Walta i Jessego , no i do tego dochodzi martwy kartel.
No i nie mogę się doczekać miny Hanka, jak dowie się, że niebieska meta wcale nie zniknęła z ulic ;)
Ooo, wysypało trailerami: http://www.youtube.com/watch?v=7m9mjziiF-w&list=UU1qJtd6Q7jT8IG_oUUa2y_w&index=1 &feature=plcp
0:13, 0,29 - włosy...?
Też mi się tak wydaję, że to wspomnienia z przeszłości. W końcu w którymś tam sezonie mogliśmy zobaczyć, jak wyglądało życie rodziny White, zanim urodził się Junior, mam na myśli scenę z zakupem przyszłego domu.
Stary, mylisz chyba flashforward z flashbackiem ;p Flashforward to przyszlosc. Wg mnie ma włosy ponieważ ucieka/ukrywa się.
Kurde, właśnie! Pomyliło mi się z flashbackiem. A co do włosów, to zgadzam się z tą opinią, tez mi się wydaję, że albo ukrywa się/ucieka albo po prostu nie chcę zostać zauważony przez kogoś, kto mógłby narobić zamieszania. Ostrożności nigdy za wiele. Tylko ciekawe, co na to Hank i rodzina, że ten znów włosy zapuścił.
Może jest to ujęcie z któregoś z późniejszych odcinków i po prostu przez te 2-3 miesiące mu odrosły.
stary właśnie nie mylę. :) Chodziło mi o pokazanie przyszłosci :) Przecie było już coś podobnego w 2 sezonie
Sorry nie załapałem:d Ja zasugerowałem przyszłość ty się podemną podpisałeś i nawijałeś o przeszłości :D Ok Mia Culpa
W porząsiu, czasem człowiek ma zawiechę, uważa, że wszystko dobrze napisał, a po 10 minutach czyta swoje wypociny i nie może uwierzyć, że coś takiego wystukały jego palce na klawiaturze (zazwyczaj na kacu) :D
Krótko mówiąc szykuje się nam najwyraźniej premiera nie gorsza od Box Cuttera.
W trailerze Walking Dead z Cominc-Con'u było ponad 4 min materiału z nowego sezonu, w BB tylko scena z wkurzonym Mikiem, jakies urywki wyrwane z kontekstu i reszta powtorek :< Troche zawiedziony jestem.
W sumie tez racja. Na TWD poczekamy do pazdziernika a BB juz bedzie u nas pojutrze.
Dokładnie, premiera już niedługo, a po co mają pokazywać cały sezon w jednym trailerze :) Będzie się działo