PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325755
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Serial Widmo

ocenił(a) serial na 10

Jest to serial z kategorii widmo.. czyli więcej go nie ma niż go jest.. Ostatni odcinek był 11 miesięcy temu.. a jeszcze dwa dodatkowe miesiące do premiery drugiej połowy sezonu.. co to ma być za serial gdzie w przeciągu ponad roku nie ma żadnego odcinka ?

ocenił(a) serial na 10
Zetnakatel

Jest to nic innego jak plucie widzom w twarz..

ocenił(a) serial na 9
Zetnakatel

Nie wiem skąd twoje zdziwienie, w każdym serialu tak jest, ze trzeba czekać rok na następny sezon. Tylko tu było 8 odcinków dlatego, taka różnica, np: w Supernatural są 22 odcinki, zaczyna się we wrześniu, a kończy się w maju, bo jest jeszcze sporo przerw w trakcie, i trzeba czekać zaledwie 4 miesiące do rozpoczęcia nowego sezonu. Ale w innych serialach trzeba czekać tyle ile w breaking bad, po 10, 11 miesięcy Nic nowego, ze tyle się czeka, dla przykładu napisze niżej ile się czeka od chwili zakończenia sezonu na następny.
Gra o tron- 10 miesięcy
Dexter- 9 miesięcy
Sons of anarchy- 10 miesięcy
Luther- 12 miesięcy
Zakazane imperium- 10 miesięcy

użytkownik usunięty
mucka77777

A na 3 sezon Sherlocka trzeba czekać ponad rok bo na każdą serie przypadają tylko 3 odcinki...

ocenił(a) serial na 10
mucka77777

Chyba od wczoraj oglądasz seriale, że twierdzisz że to normalne.. Kiedyś przerwa midseasonowa wynosiła 1-3 miesiące, sezonowa do 6 miesięcy, co do przykładów przez Ciebie wymienionych 9-10 miesięcy to nie 13-14.. i o to mi chodziło, że nie ma tutaj żadnego odcinka w czasie dłuższym niż rok!
A co do Dextera to obecna przerwa między 7 a 8 sezonem wynosi 6 miesięcy. Tutaj na ostatni sezon poszli widzom na rękę i nie chcieli ich mocno wybijać i skrócili przerwę.. a Breaking Bad, rozcięli sezon na dwie części i przerwy zrobili ponad rok... chamstwo włodarzy stacji zadziwia mnie.

użytkownik usunięty
Zetnakatel

Długość oczekiwania za to przełoży się na jakość, dlatego nie narzekaj i ciesz się, że w ogóle jest taki genialny serial jak Breaking Bad. Nie musisz na każdym kroku udowadniać polskiej mentalności.

ocenił(a) serial na 10

haha, na prawdę jesteś naiwny jeżeli myślisz, że przerwa trwa tak długo bo robią coś przy serialu aby go ulepszyć i zrobić jak najlepiej. Poza tym będę jechał za to AMC bo to co robią to kpina której nikt inny nie robi. Proponuje też mocniej przyłożyć się do lekcji z języka polskiego, bo widać że nie najlepiej u Ciebie z rozumieniem niektórych polskich zwrotów czy słów. Sam argument o tym aby cieszyć się że w ogóle jest taki serial jest śmieszny i nie dorzeczny, a sam serial przestał być genialny z początkiem 4 sezonu.

Zetnakatel

I na te lekcje polskiego pójdźcie razem - "niedorzeczny".

ocenił(a) serial na 10
czapski

Ale to tylko nie rażący w żaden sposób błąd, nawet nie wiem czy ortograficzny, a u niego używanie zwrotów nie pasujących w ogóle do treści plus znamiona fanboystwa i gimbusiarskiego wieku.. Typu ciesz się że jest taki serial, albo jakiś docinki o polskiej mentalności.

ocenił(a) serial na 10
Zetnakatel

"nie rażący" powiadasz? Otóż razi, bo wykazujesz się zupełną ignorancją. Na przyszłość; nie z przymiotnikami piszemy razem.
Nawiązując do tematu, też się zirytowałem, że trzeba będzie czekać ponad rok na drugą część sezonu. Drugą część sezonu(!), a nie nowy sezon. Serwowanie tego jako jeden sezon to jakaś kpina.
Pozostaje tylko czekać z niecierpliwością do 11 sierpnia. Przynajniej dzięki temu śmiesznemu podziałowi będzie wtedy co oglądać :P

ocenił(a) serial na 10
Zetnakatel

Jak się nie podoba, to nie oglądaj.