Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 333 tys. ocen
8,8 10 1 332655
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Skyler/Anna

użytkownik usunięty

Nie mam pojęcia czy ta postać ma taka być, że gdy ją widzę to życzę jej, aby ktoś wylał na nią kwas lub bym mogła ją jębnąć. Po prostu większej egoistki nie widziałam, jej Walter nie chce się leczyć ponieważ mimo, że pożyje dłużej to i tak będzie warzywem, który nie będzie miał siły wyjść z łóżka oraz srał do pieluch. W czym ma absolutną rację, ja również bym nie chciała być tak zapamiętana oraz narobić długów mojej rodzinie po to bym mogła dłużej w mękach polezeć na łóżku. Ale nie! Skyler oczywiście nie może zamknąc swojej krzywej buzi i już musi rozpowiadać oraz manipulować ludźmi grając biedną, że jej mąż jest chory wykorzystując dobroć bogatszych ludzi, przez co ma pretensje, że White nie chce być brany z litości. Natomiast Skyler i tak dalej ma ból dupy, ponieważ jest za tępa albo zapatrzona w siebie, że nie pozwoli sobie by jej mąż wcześniej odszedł i jest tak wielką egoistką, że Walter musi się zgodzić na terapię, a ta oczywiście już się wtula w jego ramiona i znowu zaczynać tylko gadać o leczeniu oraz jak wezmą pieniądze :)

Najbardziej chu***jowa postać serialu.