PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 328 tys. ocen
8,8 10 1 327782
9,2 70 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Właśnie jestem w trakcie 3 sezonu BB (świetny serial, tak BTW).

Nie wiem, czy mam jakieś skrzywienie do serialowych żon głównych bohaterów, ale Skyler wnerwia mnie mocniej, niż Rita z "Dextera", a nawet żonka Tony'ego Soprano z "The Sopranos".

ocenił(a) serial na 9
lisu_9

Skyler to pięta achillesowa BB. Fatalnie obsadzona i napisana postać.

ocenił(a) serial na 10
MatiZ_3

Skyler to swietnie napisana i genialnie zagrana postac.

ocenił(a) serial na 9
snail_1981

Może i dobrze zagrana (nie wnikam), ale bardzo irytująca. Gdybym miał taką żonę to nawet bym palcem nie kiwnął dla niej.

ocenił(a) serial na 10
lisu_9

Skyler musi irytować, taka juz jej rola..

michu_r3

Teraz już sceny ze Skyler po prostu przwijam, bo nie mam już cierpliwości oglądać jej suczenia na Waltera.

ocenił(a) serial na 10
lisu_9

Mnie też Skyler wkurzała mega, ale w 5 sezonie to się zmieniło;)

ocenił(a) serial na 10
czarna_mamba_9

Chyba już po prostu się do niej przyzwyczaiłeś :D

ocenił(a) serial na 10
michu_r3

Przyzwyczaiłaś:P Nie, w 5 sezonie Walt tak przeginał, że zaczął mnie strasznie wkurzać i zaczęłam rozumieć Skyler.

ocenił(a) serial na 10
czarna_mamba_9

Przepraszam za pomyłkę :) Skyler to w końcu taka postać, która pokazywała, że kobieta zmienna jest. Z jednej strony uczciwa i przestrzegająca prawa, a tu mąż Walt który, jest przestępca, a sumienie i wierność nie pozwalały jej trzymać się swoich zasad i prawa. Musiała, więc jakoś odreagowywać. Bez Skyler serial by w końcu dużo stracił :)

ocenił(a) serial na 10
michu_r3

Nie szkodzi;) Zgadzam się że Skyler była zmienna - taka uczciwa, na początku oburzona na to co Walt robi, a jednak kasę brała. Chociaż jej nie lubiłam, w paru sprawach miała jednak rację, a jeśli chodzi o wydarzenia w 5 sezonie to już całkiem się z nią zgadzałam. Waltowi kompletnie odbiło (kto porywa własne dziecko i zostawia je obcym?), a ona myślała o rodzinie.

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Jeszcze bardziej irytująca jest pani "nie mogę przestać kraść" Marie. Panie "mieszam się w nie swoje sprawy" Marie. Irytujące babsko.

ocenił(a) serial na 10
glov00

Tak, Marie była czasami bardzo irytująca;) Te jej kradzieże mnie też wkurzały, ale koniec końców było mi jej żal. Ani ona ani Hank nie zasłużyli na taki koniec.

ocenił(a) serial na 10
czarna_mamba_9

Niestety życzenie komuś śmierci to przesada

ocenił(a) serial na 10
czarna_mamba_9

Chciała rozwodu Walt podpisał papiery ale finalnie doszło że ona nagle ich nie podpisała. Potem nagle zaczęła kasę brac i nawet dała tediemu a na koniec jeszcze chciała kupić myjnie. Wkurza mnie dwulicowość jej

ocenił(a) serial na 10
czarna_mamba_9

Przed porwaniem dziecka też była irytująca. Zgódźmy się z jednym. Jeśli miałbym żonę która zachowywała by się tak jak nawet z 2 sezonie to do 5 sezonu bym z nią już nie wytrzymał i by nie było 5 sezonu. Od początku serialu ta ona była strasznie dwubiegunowa. Marie była w miarę normalną kobietą która przeżyła po prostu dużo i ją rozumiałem

ocenił(a) serial na 8
mariuszkoziel

Marie ta co kazała Waltowi się zabić jak wyszło co robi? Czy to nie ona kradła, a Hank wiedział i tuszował? Dobrze, że Hank skończył w dole, ale miejsca starczyłoby i dla jego żonki.

lisu_9

To taka postać, ma wkurzać i mimo, że też temu uległam i czasem miałam ochotę ją w łeb walnąć to uważam, że aktorka świetnie sobie poradziła.

ocenił(a) serial na 9
tasha

A ja myślałem, że z kobietą, która próbuje chronić rodzinę przed mężem socjopatą powinno się sympatyzować. Dlatego uważam, że scenarzyści dali ciała w tej kwestii, a wyjątkowo odpychająca aktorka tylko to pogłębiła.

MatiZ_3

Właśnie gdyby widzowie za bardzo skupiali się na tragedii Skyler to zepsułoby w znacznym stopniu serial. Zdecydowanie miała wkurzać.

ocenił(a) serial na 9
wst91

Czyli kiepska postać miała być kiepska z założenia? Acha.

MatiZ_3

Przykto mi, że nie potrafisz tego zrozumieć

MatiZ_3

poza tym inaczej byłaby nudna, a tak, mimo ze wkurza, ma charakter

ocenił(a) serial na 10
MatiZ_3

czyli rozumujac po Twojemu scenarzysci dali ciala z obsada Waltera White'a poniewaz z morderca i dilerem narkotykowy nie powinno sie sympatyzowac a jednak wiekszosc tak robi?! Albo Michael C. Hall jako Dexter tez byl fatalny bo lubilismy seryjnego morderce? Prosze Cie...

ocenił(a) serial na 9
snail_1981

Nie. Uważam, że źle zabrali się za ta postać.

ocenił(a) serial na 10
MatiZ_3

Aha, no to ok. Inaczej poprostu Twoje slowa odebralem. Ja natomiast uwazam, ze Anna Gunn swietnie zagrala:) Pozdro

ocenił(a) serial na 9
snail_1981

Też uważam, że świetnie grała. Ale wiele razy miałem ochotę wyjść z pomieszczenia przez zachowanie jej bohaterki.

ocenił(a) serial na 10
lisu_9

mnie wnerwiała do 4 sezonu później wręcz odwrotnie robi lepsze wrażenie

mj_rock

Oby:) Bo już nie mogę na nią patrzeć:P