htt p: //nationalreport .net/vince-gilligan- announces-breaking-bad-season-6/
Pousuwajcie spacje i czytajcie. Co o tym sądzicie? Dobrze zrobiony fake, czy faktycznie coś może być na rzeczy? Informacja jest dość świeża, wrzucona koło północy, jednak mam wątpliwości, bo po trzech godzinach internet powinien wrzeć, a tu taka cisza, jeden krótki filmik na YT z kilkoma wyświetleniami, a oficjalny fan page BB milczy.
Jak bardzo bym chciał, żeby ta informacja była prawdziwa, tak niestety szczerze w to wątpię :(
Serio, chciałbyś? Ja nie. Ten serial to arcydzieło i tak ma pozostać. Poza tym, po tym, co się stało w ostatnim sezonie, dalej nie ma już racji bytu. Nie ma co wierzyć w takie brednie.
tylko, ze Walt przezyl w ostatnim odcinku, nie bylo pokazane czy kojtnal, tylko paly wpadly i on lezal ranny, wiec mozna by bylo cos jeszcze z tego ulepic :)
Ale co to ma do rzeczy, pomijając fakt, że BYĆ MOŻE przeżył?
SPOILERY
Hank nie żyje, Walt zdemaskowany, Jesse załamany, gang nie żyje, Mike nie żyje, ta babka co Todd ją chciał bzykać nie żyje... Zakładając, że Walt by przeżył, to co tu jeszcze można zrobić? Prison Break, a może Hospital Break?
no i co z tego, ze zdemaskowany, jak o Al Capone tez powszechnie wsyscy wiedzieli ze jest szefem mafii i zabojcom, a jednak zostal skazany za podatki. Swaidkow nie ma, bo Hank i Steve kipneli, wiec nie bylo by tak latwo u udowodnic wszystkich przewinien.
Moglby zwiac z pierdla i dzialac powiedzmy w innym kraju :}
No i o czym by to było? Wątek został zakończony, Walt wykończył wszystkie szczury, padł z ulgą wypisaną na twarzy. Nie trzeba już doić tej krowy, wystarczająco dużo dobrego mleka dała.
Tylko zauważ, że od czasów Capone system prawny przez te 80 lat zmienił się nie do poznania. To jak porównywać starcie Shermana z Abramsem. To już nie te czasy..
Poza tym jak kolega wyżej pisze, Walt zginął na 100% i przedstawia to ostatnia scena 5 sezonu. Podrawiam
przekopałam internety, na razie nic prócz tego nie widać. tylko czekać aż Vince potwierdzi info :D
nationalreport.net to taki amerykański pudelek. Najlepiej poczekać na oficjalne stanowisko które pewnie zaprzeczy tym plotką. Zwłaszcza, że ma powstać serial oparty na sprawach Saula Goodmana sprzed poznania Walta.
Nawet nie doczytałam do końca artykułu, co za bzdura. Ten serial jest zakończony i wszyscy powinni się z tym pogodzić.
eeeee... a chociażby po to, żeby pooglądać Waltera w pierdlu... wyobrażacie sobie jakby trafił do więzienia, próbował stamtąd uciec, znajomi wujków chcieliby zemsty za to co zrobił...
oj można by pociągnąć jeszcze nie jeden sezonik o tym
Ehe, Walt trafiłby do paki. Walter Junior chcąc ratować swojego staruszka, wytatuowałby sobie mapę więzienia na całym ciele, po czym z gotowym planem ucieczki dołączyłby do ojca za kratkami. Razem po wielu trudach (trwających jakieś 3 sezony) wreszcie pognaliby ku wolności w stronę zachodzącego słońca....
Ale nie kończmy na tym, show must go on, serial musi trwać. W serii 25 Walt i Jesse znowu nawiązują współpracę. Tym razem chcą swym niebieskim cudem podbić całą galaktykę ! Tu wielki Heisenberg wymówiłby niezapomnianą kwestię: "I'm in the universe business". Zieloni towarzysze z kosmosu zacieraliby z niecierpliwością swoje 3-palczaste dłonie czekając na produkt dający większy odlot niż najszybszy statek kosmiczny.
Każdą produkcję można przeciągać w nieskończoność tworząc coraz bardziej absurdalne scenariusze, ale sztuką jest zakończyć to w odpowiednim momencie. Breaking Bad sprostało temu zadaniu, 5 sezonów jest w sam raz.
Tak bym to widział:
Walter siedzi w pace.
Zostaje odbity przez jakiegoś wielkiego gangstera, który przymusza go do robienia mety.
Walter wchodzi do nowego labolatorium gdzie czeka na niego Jesse...
Dobre, co nie? :)
To bzdura.Serial jest zakończony. Chcielbyście żęby ciągneli na siłe dalej jak Dextera? I po 4 sezonie dextera robili naciągane gówno
Tak, ale dla mnie nie byłoby to gówno. Raczej na pewno nie byłoby to 10/10, ale zapewne coś koło tego.