PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325620
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Szukam

ocenił(a) serial na 9

Równie odjechanych seriali pomóżnie !!! Rodzine Sprrano Oglądałem i Six Feed Under

hessus86

polecam The Wire, Game Of Thrones, Boardwalk Empire

ocenił(a) serial na 9
hessus86

Dzieki gra o Tron jest zajebista, Imperium jakoś mnie znudziło nie wiem czemu...
Poszukam The Wire Elo

hessus86

dorzucam Twin Peaks, jestem świeżo po obejrzeniu całości kapitalny serial

ocenił(a) serial na 10
hessus86

SONS OF ANARCHY Bracie!!!!!!!!! SOA!!!!!!!!
Daj znac jak obczaisz

ocenił(a) serial na 9
Mr_Krytyk

O nie, tylko nie Sons of Anarchy, to hamerykanskie popłuczyny po gównie, naprawde mimo tego ze jestem motocyklistką, nie przebrnelam przez pierwsza serie, kiepsciuchne autorstwo, przewidywalny, płytki... Strata czasu.

Polecam Game of Thrones i oczywiscie Dextera.

ocenił(a) serial na 10
hessus86

Jeśli chcesz odjechane pozwolę sobie podać kilka typów:
- The Shadow Line (mało popularne, ale jest super, porządna produkcja BBC),
- Justified,
- The Wire koniecznie zobacz,
- Luther.

ocenił(a) serial na 9
hessus86

Również polecam Sons Of Anarchy, serial wystrzałowy.
Dobry także jest Dexter, ale to już taki kryminał.

ocenił(a) serial na 10
hessus86

Z takich dobrych kryminalno-dramatycznych to The Wire, Luther no i Pitbull. (polski ale zajebisty)
A z takich mniej kryminalnych to zobacz Carnivale, OZ, Battlestar Galactica(niby sci-fi ale daje rade) Mad Man... Możesz zobaczyć Dextera ale po 2 sezonie to już raczej nie ma co oglądać.

ocenił(a) serial na 10
hessus86

The Wire
Sons of Anarchy sobie daruj.

ocenił(a) serial na 9
hessus86

The Shield (Świat gliniarzy)- wciąga jak ruchome piaski, naprawdę mocna produkcja + to zakończenie <3
Poza tym, jak już inquit wspomniał - Mad Men, właśnie ruszył 5 sezon.
Od siebie dodałbym jeszcze Terriers, z tym, że powstał tylko 1 sezon : / mimo to wart obejrzenia

hessus86

Shameless !! :))

gut87

Ode mnie, koniecznie The Shield ale to bezapelacyjnie, Sons of Anarchy również polecam, Spartacus też jest świetny. A co do Breaking Bad to serial jest super mimo tego że czasami przynudzał ale za to końcówkami dobijał do podłogi. Każdy sezon kończył się niezłą bombą:D zwłaszcza 4 :D

ocenił(a) serial na 10
hessus86

Dexter
Walking Dead (rowniez od AMC)
Prison Break
Lost

ocenił(a) serial na 9
hessus86

koles na forum najlepszego obecnie emitowanego serialu prosi o tytuly produkcji o podobnym poziomie a ludzie polecaja mu dextera, sons of anarchy, prison breaka, lost, the walking dead czy spartacusa. Moje oczy krwawia.

hessus86

heroes