Równie odjechanych seriali pomóżnie !!! Rodzine Sprrano Oglądałem i Six Feed Under
Dzieki gra o Tron jest zajebista, Imperium jakoś mnie znudziło nie wiem czemu...
Poszukam The Wire Elo
O nie, tylko nie Sons of Anarchy, to hamerykanskie popłuczyny po gównie, naprawde mimo tego ze jestem motocyklistką, nie przebrnelam przez pierwsza serie, kiepsciuchne autorstwo, przewidywalny, płytki... Strata czasu.
Polecam Game of Thrones i oczywiscie Dextera.
Jeśli chcesz odjechane pozwolę sobie podać kilka typów:
- The Shadow Line (mało popularne, ale jest super, porządna produkcja BBC),
- Justified,
- The Wire koniecznie zobacz,
- Luther.
Również polecam Sons Of Anarchy, serial wystrzałowy.
Dobry także jest Dexter, ale to już taki kryminał.
Z takich dobrych kryminalno-dramatycznych to The Wire, Luther no i Pitbull. (polski ale zajebisty)
A z takich mniej kryminalnych to zobacz Carnivale, OZ, Battlestar Galactica(niby sci-fi ale daje rade) Mad Man... Możesz zobaczyć Dextera ale po 2 sezonie to już raczej nie ma co oglądać.
The Shield (Świat gliniarzy)- wciąga jak ruchome piaski, naprawdę mocna produkcja + to zakończenie <3
Poza tym, jak już inquit wspomniał - Mad Men, właśnie ruszył 5 sezon.
Od siebie dodałbym jeszcze Terriers, z tym, że powstał tylko 1 sezon : / mimo to wart obejrzenia
Ode mnie, koniecznie The Shield ale to bezapelacyjnie, Sons of Anarchy również polecam, Spartacus też jest świetny. A co do Breaking Bad to serial jest super mimo tego że czasami przynudzał ale za to końcówkami dobijał do podłogi. Każdy sezon kończył się niezłą bombą:D zwłaszcza 4 :D
koles na forum najlepszego obecnie emitowanego serialu prosi o tytuly produkcji o podobnym poziomie a ludzie polecaja mu dextera, sons of anarchy, prison breaka, lost, the walking dead czy spartacusa. Moje oczy krwawia.