PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325620
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

To jedyny serial jaki oglądam, który zamiast coraz gorszy staje się coraz lepszy. Oby tak
dalej!

rynsztof

Mam dokładnie takie same odczucia jak Ty :) Serial z odcinka na odcinek staje się coraz ciekawszy!

użytkownik usunięty
Gianna_2

Skończymy oglądać Breaking Bad i jeszcze zostaniemy ćpunami albo dilerami, tak mocno wciąga :)

hahahahaha możliwe :D Ale serio mówiąc, będzie brakowało BB,gdy zakończą jego emisję :/

użytkownik usunięty
Gianna_2

Z jednej strony dobrze, że kończą na piątym sezonie i nie ciągną go na siłę dla kasy, ale z drugiej strony szkoda, że to już ostatni sezon i więcej nie będzie...

użytkownik usunięty

wszystko się kończy. ale to prawda - uzależnia. jeszcze jeden odcinek....

ocenił(a) serial na 9
rynsztof

to fakt, serial jest wciągający,
ciężko obejrzeć jeden odcinek, żeby nie włączyć następnego

ocenił(a) serial na 10
rynsztof

Ja dwa dni temu skończyłem oglądać 4-ty sezon :( teraz jestem na głodzie.... :(

daster1

głód kolejnych odcinków czasem chyba gorszy od narkotykowego głodu;)

ocenił(a) serial na 10
Gianna_2

mi zostal 11,12,13 odcinek z 4 sezonu, ktore obejrze dzis przez noc i juz mam dola, ze bede musial czekac do 15 lipca :(:(:(

ocenił(a) serial na 10
black_bastard

Aż zazdroszczę, że te trzy odcinki masz jeszcze przed sobą. A miesiąc czekania to nic w porównaniu do okrągłego roku pomiędzy Full Measure a Box Cutterem. Nie wspominając już o tym, w jakim momencie trzeci sezon się zakończył...

użytkownik usunięty
buka_power

Dokładnie to samo miałem zamiar powiedzieć odnośnie trzech ostatnich odcinków :) sam chciałbym teraz taki jeden sezon mieć jeszcze do obejrzenia, żeby zajął mi czas do okresu premierowego 5 sezonu.

ocenił(a) serial na 9
rynsztof

przez tydzień obejrzałem dwa sezony. Każdy odcinek jest "tym ostatnim" ale nie mogę się powstrzymać żeby włączyć "jeszcze tylko jeden".