PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325755
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Dawno nie widziałem ,aż tak rewelacyjnego serialu. Ogromne brawa! Scenariusz na wysokim poziomie. Sam pomysł jest nie do podrobienia. Postać głownego bohatera jest konikiem tego filmu. Z sezonu na sezon główni bohaterowie przeżywają prawdziwą metamorfozę. Uważam jednak,że mimo, iż serial jest rewelacyjny,to jednak powinien zakończyć się na sesonie czwartym. Dalej jest już naciągane i powoli traci swój klimat. Takie jest moje skromne zdanie. Zaczynam się obawiać o dalsze odcinki S05. Cierpliwie czekam,bo wypada oglądnąć do końca,jednak obawa pozostaje,bo zakończenie odcinka 8 z 5 serii kompletnie mi się nie podobało. To było za proste...

użytkownik usunięty
frugosz

No właśnie tego nie wiesz, czy zakończenie było za proste bo nie wiesz jak potoczy się dalej akcja. Może okazać się, że fabuła będzie bardziej zawiła niż nam się wydaję.

ocenił(a) serial na 10
frugosz

zgadzam się w pełni ;)

aktyw23

Tak tylko,że mi chodziło o sposób w jakim wpadł główny bohater a nie o zakończenie serialu.

ocenił(a) serial na 10
frugosz

W najbardziej ludzki sposób --> przewidział wszystko, ale nie to, że Hank zacznie czytać w łazience u niego ksiązkę.

użytkownik usunięty
drzewo_topola

Dokładnie. To jest właśnie taki czarny humor serialu, nigdy nie wiesz co się przydarzy, a jak już się coś przydarzy, to w najmniej oczekiwany sposób.