PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325698
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Słyszałem, że to dobry serial. Pytam więc, czy żeby wszystko rozumieć trzeba oglądać od samego początku? Trochę tego jest.

Zgiebongo

Przede wszystkim WARTO obejrzeć od początku. :)

ocenił(a) serial na 10
CzerwonyKaktus

CzerwonyKuta Sma racje, warto obejrzeć od początku :D

ocenił(a) serial na 9
Zgiebongo

Dokładnie jak pisze CzerwonyKaktus.... zdecydowanie warto.... chociaż po pierwszym (krótkim) sezonie nie bardzo miałem ochotę kontynuować, ale wszystko jest bardzo spójne i wiele stracisz nie oglądając początku.

ocenił(a) serial na 10
Zgiebongo

Warto. Jeśli ma się trochę czasu to raz, dwa się to nadrobi. Wcale tego tak dużo nie ma ;)

ocenił(a) serial na 10
Zgiebongo

Tylko od początku.

ocenił(a) serial na 10
Zgiebongo

Choć jakby tak oglądac od konca, to tez moze byc interesujaco. Taka przemiana, tylko na lepsze!

ocenił(a) serial na 10
tzby

http://2.bp.blogspot.com/-VpL7H-4vCmo/ULT2zfuR8DI/AAAAAAAAaw4/D1giARGXtxM/s1600/ 561714_387066371370734_730505346_n.png

ocenił(a) serial na 9
Zgiebongo

http://www.youtube.com/watch?v=zIom3LSbB0I :D

ocenił(a) serial na 10
Zgiebongo

To chyba dobrze, że trochę tego jest?

Zgiebongo

A ja się pytam - a po cholerę oglądać to np. od środka? Po to, żeby szybciej przerobić serial i brać się za następny? To sobie włącz ostatni jak dotąd emitowany odcinek ;] Nie rozumiem sensu pytania, naprawdę!

ocenił(a) serial na 9
Zgiebongo

1 sezon troche kiepski ;/

ocenił(a) serial na 10
Zgiebongo

To ty chyba długich seriali nie widziałeś :p Ten jest w miare krótki. Pierwsze 4 odcinki mogą przynudzać, od 5 zaczyna się "good stuff".

ocenił(a) serial na 10
Zgiebongo

A czego nie oglądać od początku ? Trzeba oglądać bo nie będzie wiadomo o co chodzi , poza tym naprawdę warto obejrzeć.

ocenił(a) serial na 10
Zgiebongo

koniecznie od poczatku i nie jest wcale nudny na poczatku, bo juz w pierwszym odcinku zaczyna sie cala ta historia i akcja :D Polecam!!