PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325525
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Jessie Pinkman najbardziej bekowa postać tego serialu xD Szczególnie przez pierwsze sezony bo wiadomo potem jest już mniej wesoło ;) Ale te jego miny, teksty, ta wymowa "what's","seriously", te jego łachy 3 razy za duże, czapa na głowie i idiotyczne pomysły hahaha Do tej pory się śmieje jak sobie przypomne niektóre sceny xD

Ogólnie serial jest prześwietny :) Sporo czarnego humoru al'a Tarantino który ja osobiście uwielbiam. Znakomita fabuła. Co prawda cały główny wątek mało realny jak i wiele innych sytuacji ale to nieistotne. Serial wciąga i w ogóle nie nuży. 5 sezonów zleciało mi jak z bicza strzelił i chciałoby się więcej jednak z drugiej strony dokręcania kolejnych sezonów nie miałoby zupełnie sensu. Z pewnością będzie mi go brakować.

ocenił(a) serial na 10
LightsOut

przez cały czas miałem wiele radości z Jessiego( i całej reszty gromadki), aż do 5 sezonu. Ta część tej opowieści pokazała mi wszystko co widziałem inaczej. Serial uważam za arcydzieło ale nie potrafię żartować już z kochanego BYCZ pinkmana ani zarzucać w życiu codziennym cytatami...Jest to jeden z bardziej dramatycznych historii które tak dokładnie zbadałem( pomijając moje życie xD )

ocenił(a) serial na 10
The_Szaman

No szkoda chłopaka. Przyznam że zakończenie losów Jessiego, Walta, Hanka troszkę mnie "ruszyło" ale koniec końców myślę że lepsze takie zakończenie niż gdyby miałoby się to skończyć na 4 sezonie ;)

ocenił(a) serial na 4
LightsOut

Ku***, jak żeś mnie teraz wku... zdenerwował. Zwłaszcza, że ja normalnie nie przeklinam. Chciałem sobie poczytać o bece z Jessiego, a ty takim spoilerem zarzucasz bez ostrzeżenia.

ocenił(a) serial na 10
Karirsu

Nie przesadzaj ;)