PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325525
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Ci, którzy nie chcą sobie psuć zabawy, radzę nie klikać.

http://i53.tinypic.com/fnh5jn.jpg

Tak, to jest prawda. Wystarczy porównać to z promo finałowego odcinka - ten sam garnitur. No i jeszcze tytuł odcinka "Face Off" już wszystko rozjaśnia. Nie wiem dlaczego to wyciekło, bo byłaby z tego niezła bomba. No cóż, mimo wszystko czekam na ostatni odcinek tego sezonu, z myślą że znowu mnie czeka ponad rok oczekiwania na następny sezon

użytkownik usunięty
dralbanista

Nawet nie zamierzam tam wchodzić, ale sądząc po wypowiedzi, to kolejna prowokacja.

ocenił(a) serial na 9
dralbanista

sorry ale to z pewnością fake.

ocenił(a) serial na 10
keeveek

Wygląda dość tandetnie i z pewnością jeśli Gus miałby umrzeć to w nie tak prymitywny sposób.

ocenił(a) serial na 9
Alex_DeLarge_

tandetnie to jedno, ale na tym obrazku Gus poprawia sobie krawat. Jak miałby poprawiać sobie krawat mając wypalone polowę twarzy razem z okiem? Nikt by tego nie przeżył, a co dopiero na takim chilloucie stał...

ocenił(a) serial na 10
dralbanista

wieje fakiem jak stąd do tamtąd.

ocenił(a) serial na 10
dralbanista

Tak, wydało się. Gus to Terminator.

ocenił(a) serial na 10
dralbanista

SPOILER ALERT SPOILER ALERT

Kolega chyba jednak trafił, gdyz ta fotka znajduje się na oficjalnej stronie AMC.

ocenił(a) serial na 9
dralbanista

lol, to nie był fejk... co za ŻAL....

ocenił(a) serial na 10
keeveek

Mi tam się podobała ta scena, nie mówcie że nie byliście zaskoczeni jak po wybuchu Gus po prostu sobie wyszedł i o to mniej więcej chodziło. Taka chwila zwątpienia.
Miało to także znaczenia symboliczne dla tej postaci. Bardzo mi się podoba pomysłowość twórców. No bo który jeszcze serial pokazałby taką scenę jak nie BB ? :P Teraz tyle czekania znowusz.
Bardziej nie dało się zobrazować tytułu tego odcinka jak dosłownie zrobić ''Face off'', heh

ocenił(a) serial na 9
M0rpheus

niby tak, i wszystko ładnie wypunktowałeś, ale ja miałem wrażenie że za dużo scen "komicznych" jak na finał serialu, który nie jest lekką komedyjką kryminalną jednak...

ocenił(a) serial na 10
keeveek

Mówisz, żebym się poduczył angielskiego, a sam używasz słowa "żal" Ile masz lat 13 ? 14 ?

ocenił(a) serial na 9
keeveek

Hahaha, chciałbym teraz widzieć miny tych którzy mówili że to fake.

ocenił(a) serial na 10
Lecho1523

Przyznaje się do błędu.

użytkownik usunięty
Lecho1523

Ja również, bez bicia.