Ci, którzy nie chcą sobie psuć zabawy, radzę nie klikać.
http://i53.tinypic.com/fnh5jn.jpg
Tak, to jest prawda. Wystarczy porównać to z promo finałowego odcinka - ten sam garnitur. No i jeszcze tytuł odcinka "Face Off" już wszystko rozjaśnia. Nie wiem dlaczego to wyciekło, bo byłaby z tego niezła bomba. No cóż, mimo wszystko czekam na ostatni odcinek tego sezonu, z myślą że znowu mnie czeka ponad rok oczekiwania na następny sezon
Nawet nie zamierzam tam wchodzić, ale sądząc po wypowiedzi, to kolejna prowokacja.
Wygląda dość tandetnie i z pewnością jeśli Gus miałby umrzeć to w nie tak prymitywny sposób.
tandetnie to jedno, ale na tym obrazku Gus poprawia sobie krawat. Jak miałby poprawiać sobie krawat mając wypalone polowę twarzy razem z okiem? Nikt by tego nie przeżył, a co dopiero na takim chilloucie stał...
SPOILER ALERT SPOILER ALERT
Kolega chyba jednak trafił, gdyz ta fotka znajduje się na oficjalnej stronie AMC.
Mi tam się podobała ta scena, nie mówcie że nie byliście zaskoczeni jak po wybuchu Gus po prostu sobie wyszedł i o to mniej więcej chodziło. Taka chwila zwątpienia.
Miało to także znaczenia symboliczne dla tej postaci. Bardzo mi się podoba pomysłowość twórców. No bo który jeszcze serial pokazałby taką scenę jak nie BB ? :P Teraz tyle czekania znowusz.
Bardziej nie dało się zobrazować tytułu tego odcinka jak dosłownie zrobić ''Face off'', heh
niby tak, i wszystko ładnie wypunktowałeś, ale ja miałem wrażenie że za dużo scen "komicznych" jak na finał serialu, który nie jest lekką komedyjką kryminalną jednak...
Mówisz, żebym się poduczył angielskiego, a sam używasz słowa "żal" Ile masz lat 13 ? 14 ?