Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 333 tys. ocen
8,8 10 1 332760
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

I powiem tak,serial jest rewelacyjny,ani w jednym odc.nie było zamulenia,ciągle coś się działo.Najbardziej mnie ucieszyła w jednym z końcowych odcinkach,śmierć tego jeb...psa Hanka,bo tylko wpier...się do wszystkiego i węszył,a byłem pewny że właśnie on przeżyje jako osoba pozytywna,ale jednak twórcy go uśmiercili i chwała im za to.;D.Najbardziej pozytywna osoba jak dla mnie to Jesse,aż mnie wkurzało że był traktowany jak szmata przez Waltera,mimo to że on jedyny najwięcej mu pomagał,tylko jeden minus - dla niego,że później współpracował właśnie z gliniarzami,bo powinien inaczej postąpić,i być konsekwentny,i bezlitosny jak Walter,do samego końca.Ja oceniam ten serial 9/10,i polecam każdemu.!

ocenił(a) serial na 10
jazdowicz2666

Oznacz spoiler.
A co do Hanka - robił swoje, taka jego praca, no i kodeks moralny, we wszystkich jego poczynaniach go popieram, jedna z moich ulubionych postaci, zaskakuje mnie tylko ze tak bez emocji przyjął to ze Walter był Haisenbergiem i od razu chciał go zlikwidować.... ja bym się wahał, w końcu to był członek najbliższej rodziny.
A Jessie.... też uważam ze był pozytywną postacią, szkoda mi było chłopaka, przyjmował wszystko co najgorsze na klatę, ledwo dawał sobie ze sobą radę a Walter tylko wbijał mu gwoździe do trumny zamiast udzielić pomocy.