PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325659
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Walter White - broda.  

użytkownik usunięty

Jak myślicie, czy fakt, że od trzeciego sezonu Heisenberg nie ma samego wąsa, ale również brodę może mieć jakieś głębsze znaczenie? Mam na myśli coś w stylu: pierwsze dwa sezony były w miarę humorzaste, wprowadzały nas dopiero w serial, a kolejne to już tylko i wyłącznie dramat, całkowita zmiana serialu, otoczenia i tego typu rzeczy?

Wydaję mi się, że owa broda to symbol przemiany głównego bohatera, zaaklimatyzowania do sytuacji, w której się znajduję, koniec z głupimi wybrykami, nieudolnością, tylko czysty biznes polegający na zdobywaniu coraz to większej fortuny i stawania się złym.

Może to dla was śmieszne, ale wiele razy w serialu były ukazywane krótkie scenki, przedmioty, które miały jakieś znaczenie serialowe.

Co sądzicie na ten temat? Poza tym, muszę stwierdzić, że lepiej jego postać wygląda z owym zarostem, niż tylko z samym wąsem.

A tutaj dla zainteresowanych - za kulisami sezonu V!

http://www.youtube.com/watch?v=nrHAK4pE0Kg&feature=youtu.be

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem , jakie broda ma znaczenie w 3 sezonie , ale obejrzałem 4 odcinki i zaczyna mnie przynudzać. Pierwsze 2 sezony oglądałem z zapałem przez 2 dni a trzeci męczę od 2 dni i jakoś mi nie podchodzi. Nudzi mnie ze względu na brak akcji , której w poprzednich sezonach było od groma.

użytkownik usunięty
GTRcreative

Akcja wkrótce się rozwinie, nie zniechęcaj się!

ocenił(a) serial na 9
GTRcreative

Zapewne się wynudzisz się ale oglądaj dalej. Warto bo 4 sezon imo znacznie lepszy od 3. Ale i tak 2>1>4>3, zobaczymy czy 5 wróci do chlubnych początków serialu.

ocenił(a) serial na 10
GTRcreative

Nie wiem na co narzekasz tak naprawde, mnie zaden z sezonow nie nudzil. 3 ma kapitalne zakoczenie. Dla mnie 2,3 i 4 sa rownie genialne, jedynie 1 sezon troche przynudzal (tak do 6-7 odcinka). A co do brody... kurde Silesianin, jestes polonistą czy co? Broda to broda, bez kitu ja wiem ze w BB jest trochę ukrytych znaczen ale doszukiwac sie w brodzie? :P Bez przesady.

użytkownik usunięty
dawid1420

No dobra, troszkę przesadziłem z tą brodą :) nie wiesz może kiedy ma wyjść jakieś konkretne promo, a nie tylko teaser?

ocenił(a) serial na 10

Nie mam pojecia.