PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 325 tys. ocen
8,8 10 1 325479
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Chciał dobrze, a ściągnął nieszczęście na wszystkich których znał. Więc morał tej bajki jest krótki i niektórym znany, zbrodnia nie popłaca :) A na poważnie, jak by to nie był film to Gus by zabił Jessego na samym początku, a Walter by pracował pod groźbą zabicia rodziny do samego końca jego życia... Świeżo po 5 sezonach. Serial fajny, chociaż momentami sceny rozterek głównych bohaterów były nudzące. Niektórzy mówią, że Skyler była irytująca itp. ja myślę, że Jesse był bardziej, jego nierozwaga, lekkomyślność wprowadzała Waltera w tarapaty wiele razy. Walter zabił więcej ludzi z bardziej błahych powodów, nie wiem dlaczego Jessego tak zawzięcie bronił.

ocenił(a) serial na 9
camar0

Może dlatego że był dla niego kimś ważnym? Jesse był dla Waltera jak syn, a Walter dla Jessego jak ojciec.

ocenił(a) serial na 8
camar0

Jak czytam temat "Walter postać tragiczna" to zaraz mam przed oczami licbazę piszącą maturę ;) . W sumie niezły temat maturalny, bo Walter to rzeczywiście postać jak najbardziej tragiczna.

ocenił(a) serial na 9
NietypowyKonsument

Praca pod tytułem "Cierpienia starego Łoltera". A to by się komisja zdziwiła.

ocenił(a) serial na 10
camar0

Skyler mnie bardzo irytowala. Zachowywala sie jak roztrzesiona histeryczka. Jessie nie umial kontrolowac nad gniewem, gdyby rozwazyl rozne mozliwosci, inaczej by sie wszystko skonczylo, ale wtedy no coz... mielibysmy final jak w dexterze a nie BB ktory sie bedzie wspominac:)

ocenił(a) serial na 10
camar0

Jasne, a dumny pan White to niby nikogo w tarapaty nie wpędził. He. Hehe. He.